fbpx
Skip to main content
Scena iz filma Ptice koje ne polete

ZBOG NJE SMO SVI PLAKALI: Batina unuka u filmu "Ptice koje ne polete" danas izgleda ovako! (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen
Devojčicu obolelu od leukemije koju je lečio deda (Velimir Bata Živojinović) glumila je Ivana Šurdić (33).

Sigurno se sećate Vesne koja je zajedno sa legendarnim glumce Velimirom Batom Živojinovićem glumila u filmu "Ptice koje ne polete"! Ona je glumila devojčicu koja se bori sa leukemijom. Svi koji su gledali ovaj film plakali su nad sudbinom ove devojčice. Ona je porasla i danas biste je teško prepoznali na ulici.

U filmu je deda Zdravko prirodnim lekovima pokušavao da je izleči od opake bolesti, umesto tadašnje terapije koju su lekari prepisivali. Vesna je uz njega, doživela potpuni preporod kada je počeo sa narodnom medicinom da je leči.

Tada je uloga Vesne bila podređena mladoj glumici u usponu Ivani Šurdić, ali ona se danas ne bavi glumim. Život ispred kamere, zamenila je onim na terenu, a čak je promenila i mesto stanovanja.

Danas živi u Firenci, ima 33 godine i studira arhitekturu na prestižnom Univerzitetu u Italiji, a pored toga bavi se dizajnom. Njen lik od malena koji svi pamte se drastično promenilo, ali u njenim očima i dalje možete prepoznati malu Vesnu koja zajedno sa dedom obilazi šumu i drži se sa životinjama. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
1 Beograd