fbpx
Skip to main content
Oliver Rid

"ŽENA TREBA DA MI UDOVOLJAVA, A ZAUZVRAT MOŽE DA MI RODI DECU": Izjave ovog glumca su NAJLUĐE!

Foto: Youtube printscreen/RJBinghamesq
Filmska legenda sa duhovitim i kontroverznim stavovima...

Oliver Rid je jedan od najboljih engleskih glumaca svih vremena i član je čuvene "alkoholičarske četvorke" sa Piterom O'Tulom, Ričardom Bartonom i Ričardom Harisom. Kao kontroverzna zvezda broj jedan svog vremena imao je gomilu izjava koje će se pamtiti. Izdvojili smo samo neke koje su posebno zanimljive, a uglavnom pokazuju njegove ekstremno konzervativne stavove.

Njegov kolega Britanac je poznat i po možda skandaloznijim stavovima. Neodmerene izjave Šona Konerija pogledajte OVDE.

Oliver Rid
Foto: Youtube printscreen/RJBinghamesq

- Verujem da moja žena ne treba da ima posao van našeg doma. Kad dođem kući umoran od celodnevnog snimanja, očekujem od nje da bude tu i da se pobrine da mi sve bude po volji. Da mi napuni kadu i namesti krevet, takve stvari. To je posao kakav treba da obavlja, a zauzvrat može da mi rodi decu i ako joj neki muškarac kaže nešto ružno, ja ću da ga udarim.

- Jedino za čime žalim u životu je što nisam iskapio svaki bar i spavao sa svakom ženom na svetu.

- Ne živim u svetu treznih ljudi.

- Koristim žene kao seksualne objekte, to verovatno znači da sam osoben. Ali sa druge strane, volim malo i da pričam sa njima.

- Ne bih voleo da vidim svoju ribu kako se ljubaka s nekim tipom na ekranu. Verovatno su i moje devojke jako povređene kada vide mene da to radim.

- Imao sam mnogo ozbiljnih izjava, ali ne mogu da se setim nijedne. Biće da nisu bile toliko bitne.

Što se tiče karijere Olivera Rida, tu nema greške. Još otkad se probio '60-ih godina prošlog veka, a onda pre svega u filmovima Kena Rasela stekao besmrtnu slavu, Oliver je bio i ostao epitom muškosti u filmskom svetu, a njegov talenat je uvek bio neupitan. I to bez ijednog dana glumačke škole.

BOGOTAC I MALI RAMBO: Čudno, ali to su ZVANIČNI nadimci našeg pevača kog IZ DUŠE volite (FOTO)

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd