fbpx
Skip to main content
Osmeh

Ako volite sneg i skijanje, požurite na Jahorinu - nekog srećnika čeka VREDNA NAGRADA

Foto: Profimedia
Jahorina je planina koja zbog svojih brojnih aktivnosti beleži iz godine u godinu sve veći broj skijaša. Zato ne čudi činjenica da se ta brojka popela na skoro milioniti prolaz na skijaškim stazama, a jubilarnog srećnika očekuje vredna nagrada.

Čini se da je pred Jahorinom nikad bolja turistička sezona. U ovoj oni beleže rast za čak 20 odsto više skijaša nego prethodne skijaške godine, a Olimpijski centar Jahorina sa oduševljenjem najavljuje da su se približili milionitom prolazu ove skijaške sezone, te se očekuje da se jubilarni prolaz desi u prvih deset dana februara.

Sprema se nagrada

Oni će nastaviti sa praćenjem parametara koji će pokazati ko je srećnik koji se po jednoj od mnogobrojnih ski staza na ovoj planini spustio milioniti put. Da bi taj veličanstveni trenutak ostao kako u pamćenju jublarnog skijaša, tako i u istoriji ove planine, OC Jahorina je pripremio vrednu nagradu za njega.

Kako najavljuju, ovo je još samo jedno od iznenađenja koje OC Jahorina priprema za svoje posetioce u nastavku nikad bolje turističke sezone na ovoj planini i podsećaju da uz poslovne rezultate koji su u žiži javnosti intenzivno brinu o zadovoljstvu i bezbednosti svih skijaša.

Jahorina
Jahorina
Foto: Profimedia

I dnevno i noćno uživanje

Tako od ove godine da bi adrenalinsko uživanje popeli na maksimum, oni su sproveli i sistem za veštačko osneživanje kojim je povezano celo skijalište sa 88 lasera i 25 topova. Tu se organizatori nisu zaustavili, pa su uživaocima snežnih čarolija dali mogućnost i noćnog skijanja, pa uz ove dve pogodnosti skijašima je garantovano 120 skijaških dana gotovo 24 sata dnevno.

Iako većina dolazi zbog celodnevnog spuštanja i uživanja u tradicionalnim zimskim čarolijama, veče je vreme rezervisano za dobru zabavu, pa tako na Jahorini moćete da uživate u brojnim zabavnim sadržajima. Nedavno je tako koncert Ace Pejovića privukao pažnju mnogih, a posebno pripadnica lepšeg pola.

On se nakon završenog nastupa, kao veliki zaljubljenik u zimske sportove priključio svima na zimskoj stazi. Poznato je da kad god mu to obaveze dozvoljavaju skija sa svojom porodicom i da oni to čine od malih nogu.

Za svu decu koja kao Pejovićeva žele da na skije stanu sa prvim koracima, Jahorina ima čitav tim profesionalnih instruktora koji će pomoći svima da što lakše i sigurnije započnu uživanje na snegu. Za najmlađe pripremljena su i dva ski vrtića sa pokretnom trakom, preko 1.030 postavljenih vetrobrana, ali i proširene i ublažene postojeće staze.

Zbog svega navedenog, ali i svega što u budućnosti sprema, Jahorina je stekla među svim generacijama status "raja na snegu".

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd