fbpx
Skip to main content
Esma

DEVOJKA OČAJNA ZBOG ULTRAVELIKIH GRUDI: "Opekla sam ih na roštilju, svud me prate GROZNI komentari"

Foto: Instagram printscreen/liliclemson
Pokušava da pronađe novac da bi ih smanjila.

Esmu Klemson (20) iz Volverhemptona muškarci na ulici nazivaju pogrdnim imenima i govore jezive komentare o njenom telu. Ona je očajna i tvrdi da svoje grudi ne bi poželela ni najvećem neprijatelju, piše Mirror.

Esmi su grudi toliko velike da ih je spalila na roštilju, no zdravstveno osiguranje nije joj odobrio njihovo smanjenje. Ona je čistila restoran brze hrane kada je jedna od njenih grudi dotakla užareni vrući roštilj i dobrano se opekla. Ta užasna epizoda bila je jedan od mnogih bolnih incidenata koje je pretrpela zbog svog velikog poprsja.

Ova dvadesetogodišnjakinja je još traumatizovana zbog nekih groznih iskustava u školi gde su je zvali "velike grudi". Muškarci joj se na ulici rugaju i daju joj jezive komentare zbog njenog izgleda. Esma je sada očajna i traži od stranaca da joj pomognu da plati smanjenje grudi nakon što ju je zdravstveno osiguranje odbilo.

- Moje grudi su trenutno 32JJ/K. Devojke mojih godina obično su 32C. Ne prođe dan, a da ne razmišljam o smanjenju grudi. To bi mi puno značilo. Svoje grudi ne bih želela da dam ni najgorem neprijatelju. Mislim da ljudi ne shvataju koliko ja patim. To nije blagoslov. Moje grudi su opuštene i obešene, a oko njih imam strije. One nisu privlačne niti lepe - rekla je Esma.

Njeno poprsje uzrokovalo joj je niz fizičkih problema, uključujući bolove u leđima i tromost. Esma je otkrila i da ima akne na grudima za koje kaže da su uzrokovane njihovom veličinom. Osim fizičkog bola koji su joj uzrokovale grudi, Esma je pretrpela i psihičko maltretiranje u školi jer su joj grudi u uzrastu od 13. do 14. godine narasle od B do E veličine grudnjaka. Posle toga svake godine povećavale su se za jednu ili dve veličine, što je izazvalo grube komentare nekih njenih kolega iz razreda. Esma ni danas nije pošteđena zlih komentara gde god da se pojavi.

Hirurg objavio sliku sa pacijentom i dve kokoške: Priča koja stoji iza nje će vas RASPLAKATI (FOTO)

Hirurg objavio sliku sa pacijentom i dve kokoške: Priča koja stoji iza nje će vas RASPLAKATI (FOTO)

E TO SU GEJMERI! Ko mari za POPLAVU - partija se mora završiti! (VIDEO)

E TO SU GEJMERI! Ko mari za POPLAVU - partija se mora završiti! (VIDEO)

SEĆATE SE PETROJKE IZ "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA"? Bila je žrtva nasilja, a sada izgleda ovako! (FOTO)

SEĆATE SE PETROJKE IZ "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA"? Bila je žrtva nasilja, a sada izgleda ovako! (FOTO)

- Nosila sam top i biciklističke pantalone, a neki mladić me pratio na ulici i davao mi komentare o mom telu dok sam bila s prijateljima. Stalno sam mu govorila da ode, ali on me nije poslušao. Tako sam navikla - ispričala je devojka, za koju je otvorena GoFundMe donacijska kampanja za smanjenje grudi jer joj je zdravstveno osiguranje u par navrata odbilo da plati tu operaciju zbog visokog indeksa telesne mase.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd