fbpx
Skip to main content
svađa

Devojka ŠOKIRALA INTERNET pričom o očuhu: Sve je kulminiralo u restoranu, počela sam da VIČEM na njega

Foto: Profimedia
Neverovatna priča!

Jedna anonimna devojka požalila se korisnicima Reddita na svog očuha koji štedljivost shvata veoma, veoma ozbiljno. Prema njenim rečima, njena mama i muškarac upoznali su se kada je ona otišla da studira i delovao je kao sasvim okej lik, ali vremenom je postao opsednut uštedom.

- Kad idemo po burgere, traži da se majka odrekne sira kako bi uštedeli koju paru. Ako idemo u restoran, treba se odreći pića i piti samo vodu, a dao je do znanja da ako oni plaćaju da bi i mi trebalo da biramo jeftinije obroke, na primer piletinu umesto teletine. Jednom je čak tražio od mene, mog dečka i njegove nećake da umesto normalnih lazanja naručimo dečji meni samo kako bismo uštedeli - žali se korisnica Redita.

Sve je kulminiralo nedavno kada je otišla na večeru sa majkom, očuhom, dečkom i njegovom porodicom. Kako kaže, opet je krenuo sa svojom "uštedama“, i ona je tada pukla.

restoran
Foto: Profimedia/ilustracija

- Prozvala sam ga zbog toga. Pitala sam je li zaista toliko škrt da bi tražio od drugih da biraju drugo meso ili promene ono što piju samo da bi uštedeo koju funtu. Bio je besan. Mama je uskočila i rekla da i ona želi da zna odgovor, rekla da joj je dosta toga da joj se diktira šta jede i da naporno radi kako bi mogla povremeno da jede u restoranu ili kupi sitnicu za one koji su joj dragi. Rekla je i da ne želi da se oseća kao lopov zbog toga - kaže devojka u svojoj ispovesti.

- Onda je on rekao da sam razmaženo derište, a ja sam mu odgovorila da se borim za mamu koja zaslužuje bolje - dodala je ona, pitajući čitaoce da li je opravdano što je tako reagovala. Kaže da on i dalje misli da je bila nepristojna, a to misli i deo majčine porodice koji tvrde da "nije to trebalo da poteže pred svima, posebno zato što nije njegova ćerka niti je posebno bliska s njim".

Ova fotka postaje sve SMEŠNIJA što je duže gledate (FOTO)

Ova fotka postaje sve SMEŠNIJA što je duže gledate (FOTO)

Ispričao je VIC pre 10 godina - sad se plaši da će mu UNIŠTITI ŽIVOT! (VIDEO)

Ispričao je VIC pre 10 godina - sad se plaši da će mu UNIŠTITI ŽIVOT! (VIDEO)

Žena u prodavnici postavila - traži ZETA! Kad vidite USLOVE, pašćete sa stolice od smeha! (FOTO)

Žena u prodavnici postavila - traži ZETA! Kad vidite USLOVE, pašćete sa stolice od smeha! (FOTO)

Sudeći prema komentarima, većima se slaže s devojkom.

"Istina, možda si mogla da budeš nešto taktičnija, ali ovo nije štedljivost, ovo je čista škrtost", "Traži od tvoje majke da se odrekne sitnih zadovoljstava zbog sitniša. Kakvu će to divnu stvar kupiti zbog koje bi se isplatila ovakva svakodnevna sitničavost? Kladim se ništa. Ovo mi više deluje kao poremećaj nego razuman plan štednje. Zaslužuje da ga se proziva svaki put kad radi tako nešto, a ne da se njegovo ponašanje toleriše. To nije normalno. Nek' se oseća kao govno da bi razumeo kako se osećaju oni oko njega kojima to čini", samo su neki od komentara.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd