fbpx
Skip to main content
provala

Došla je za Božić i zatekla OPLJAČKAN DOM! Ono što je odmah uradila ODUŠEVILO JE CELU NACIJU (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Grcaćete od suza!

Kada je Aleksandra Grum stigla u svoj dom na Floridi, bila je užasnuta. Kada je pokušala da uđe, vrata su već bila otvorena i strah joj je obuzeo celo telo. Njen dom je bio opljačkan, bilo je evidentno. 

Ne samo da su nestali božićni pokloni, već i pasoši, dokumenti i četvorogodišnja ušteđevina. Činilo se kao najgora noćna mora.

Lopovi su čak i ukrali njenu ogrlicu, koju joj je otac dao pre smrti. 

Šokirana i slomljenog srca odlučila je da lopovima napiše pismo i da im pokloni deo svog divnog uma. Ono što će im poručiti, nije baš ono što očekujete od majke kojoj su sve oduzeli preko noći.

Pročitajte njenu inspirativnu priču, a u komentarima nam napišite kako biste reagovali u istoj situaciji.

“Onima koji su mi opljačkali i razorili dom

Želim samo da vam se zahvalim od srca. Hvala što se mi odneli televizor, jer sada više pričam sa porodicom. Hvala što ste me podsetili da materijalne stvari nisu vredne mojiih suza, kao što je vredna sigurnost i prosperitet moje porodice. Stvari su se mogle mnogo gore završiti. Hvala vam što ste me podsetili koliko je važna podrška mojih prijatelja i porodice. Sve vreme su mi stizale poruke podrške i utehe.

  •  

  •  

Hvala što ste me podsetili na vrednost Božića: provođenja vremena sa voljenim osobama i magijom koja izvire iz moje dece. Dok sedim i tresem se od straha, uspela sam da svom dečaku kažem da su ustvari patuljci ukrali sve naše stvari i napravili nered.

Znajući da on ne zna da si mu ti rasturio dom, uključujući i njegovu sobu, daje mi neki vid satisfakcije. Nije mi jasno kako jedan odrasli čovek ukrade dečakovu ušteđevinu koju je godinama čuvao, ali se nadam da ćeš taj novac potrošiti na dobre stvari i kupiti nešto svojoj deci.

Nadam se da imaš decu i da će njihova lica biti nasmejana, iako lice mog dečaka neće biti nasmejano ovog Božića. Neki komadi nakita koje si otuđio, pripadali su mom ocu koji je preminuo pre šest godina. Moj otac je bio zaista darežljiva i velikodušna osoba, a vi ste mi ovim činom slomili srce i oduzeli deo sećanja na njega. Nadam se, kada ih prodate, da ćete doneti komad sreće vama i vašoj porodici, jer bi i moj tata tako želeo.

Ostavili ste nas bez ičega, osećamo se slomljeni, uplašeni. Toliko godina smo radili da bi stvorili naš dom, a vi ste nam za jednu noć oduzeli sve. Ali hvala vam što ste me podsetili koliko volim svoga muža i sina.

KUJA SA NAJTUŽNIJIM OČIMA: Dao joj je hranu - ali ona nije molila za sebe... (VIDEO)

MAMA, TATA I RUSKA SALATA: Pitali smo sugrađane gde će za Novu godinu, evo šta su nam rekli

Zajedno ćemo nas troje prebroditi ovo sve. Radujemo se Božiću, prvom u našoj novoj kući.

Da li sam OK? Nisam! Uzeli ste mi najvrijednije materijalne stvari. Osećam se slomljeno, uplašeno! Kada god čujem i najmanji zvuk, osećam paniku i strah. Ne osećam se sigurnom više u sopstvenom domu!

Moj divni muž mi je najveća podrška, i podržava me u ovim teškim trenucima. Njegov zagrljaj i zagrljaj dečaka je nešto što me podseća da materijalne stvari nisu bitne, već emocije koje primamo i dajemo. Emocije se skladište u našem umu i duši i traju večno. Kao i mi.”

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd