Skip to main content
Esmeralda

ESMERALDU je obožavala cela Jugoslavija! Navučena na KOKAIN, bila je na vrhuncu slave! A danas...

Foto: Instagram printscreen/foto.nostalgija
Problematičan život.

Meksička serija "Esmeralda" doživela je neverovatan uspeh u našoj zemlji kada se emitovala pre 18 godina.  

Ovaj spot Dženifer Lopez je pogledalo 645 MILIONA LJUDI i jedan detalj je bukvalno SVIMA PROMAKAO

Glavnu junakinju, Esmeraldu igrala je popularna meksička glumica Leticija Kalderon. Domaća publika je odmah zavolela nežnu devojčicu koja je rođena slepa i greškom proglašena mrtvorođenčetom. U seriji, Esmeraldu je kasnije pratila sreća, ipak u privatnom životu glumice stvari nisu bile tako lepe.

Leticija je nekoliko puta javno govorila o problemima u svom životu koji su se nizali jedan za drugim. Prvo, dugo je vodila borbu sa zavisnošću od narkotika. Uzimala je kokain i bila navučena baš u trenutku kada je u životu imala sve - i novac i slavu. Ipak, jedino što je uspelo da je izvuče iz pakla droge jeste tragedija koja je zadesila i od koje se nikada do kraja nije oporavila. Njena najbolja prijateljica preminula joj je na rukama upravo od predoziranja kokainom.

Lepa Leticija je 1997. godine stekla svetsku slavu baš u ulozi Esmeralde a iste godine je stupila u brak sa kolegom Markom Lopezom. Taj brak je trajao samo dve godine, a njihov razvod je za glumicu bio izuzetno bolan naročito jer su svi meksički mediji brujali o tome. 

Nakon toga, glumica je uspela da ponovo pronađe sreću kraj Huana Koljada. Sa njim je dobila i sinove Lusijana i Karla ali se i ova ljubavna priča završila razvodom, 2007. godine.

Leticija je i danas izuzetno popularna u Meksiku i nastavila je da snima sapunice. Naš narod nije imao mnogo prilike da je vidi, a i ako jeste, verovatno niko nije mogao da je prepozna. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd