fbpx
Skip to main content
Bolji život

VELIKI ŠOK! GLEDALI STE JE U BOLJEM ŽIVOTU: Naša seksi glumica počela karijeru u GRČKIM PORNIĆIMA

Foto: RTS printscreen
Zgodne plavuše ćete se odmah setiti!

Srpsku glumicu Vanesu Ojdanić (59) možda ne zna veliki broj vas baš po imenu, ali malo ko se neće setiti zgodne plavuše koju smo gledali u brojnim čuvenim domaćim serijama. 

Ona je mogla biti Emilija Popadić! Naša poznata glumica otkrila - Odbila sam ulogu u "Boljem životu"!

Pročitajte i: 

Vesna je igrala, doduše, epizodne uloge u "Boljem životu", "Srećnim ljudima", "Porodičnom blagu", "Žikinoj dinastiji" i mnogim drugim ostvarenjima. Možda je najupečatljivija ostala kao Majkovićeva (Taško Načić) sekretarica u "Boljem životu". 

Vanesa Ojdanić
Foto: Printscreen/RTS

Ono što je, međutim, mnogima manje poznato je to kako je Vanesa, u prvoj polovini osamdesetih, počela karijeru! Kako navodi najpoznatiji svetski filmski sajt IMDB, kao i brojne druge internet stranice, ona se "probila" snimajući - porno filmove u Grčkoj. Za te prilike je koristila pseudonime - Vanessa Danic, Vanessa Ozdanic, Vanessa Damigu... 

Vanesa Ojdanić
Vanesa Ojdanić

Nazivi filmova u kojima se navodi da je glumila su - pravi hit: "Erotični patos", "Pohotne perverzije", "Moji poljupci", "U Atini danas sve je očigledno"... 

Kasnije se fatalna plavuša ipak okrenula drugačijim ostvarenjima, i ostavila trag u popularnim srpskim serijama. Redovne reprize su učinile svoje, te su njen lik zapazile i upamtile i mlađe generacije. 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
-3 Beograd