fbpx
Skip to main content
Gojaznost

ISKRENOST ILI SUROVOST? Rekao je drugarici zašto nikad nema dečka, i ona se NALJUTILA! Reakcije su raznolike

Foto: Profimedia
Šta biste vi učinili?

Svi znamo da laganje nije u redu, ali ponekad istina boli. Kada vas neko pita za vaše iskreno mišljenje, a znate da mu se neće svideti ono što ćete mu reći, trebate li im zaista reći istinu? Ovo je dilema s kojom se nedavno suočio jedan mladić i sada misli da je doneo pogrešnu odluku. Korisnik Redita prepričao je šta se dogodilo i zatražio savet oko idućeg koraka.

"Nedavno sam bio na piću s najboljom prijateljicom i pitala me za iskreno mišljenje iz muške perspektive oko toga zašto ne može da nađe dečka. Slatka je, ali malo je bucmasta i ne predstavlja se u najlaskavijim izdanjima. Neki moji prijatelji rekli su mi da bi je pozvali na sastanak da nešto promeni oko toga", napisao je mladić.

"Pitao sam želi li da zna istinu i odgovorila je potvrdno. Rekao sam joj da bi išla na sastanke kada bi smršala i da uloži truda u svoj izgled. To nije dobro prošlo", dodao je.

Gojaznost
Gojaznost
Foto: Profimedia/ilustracija

Njegova prijateljica se uzrujala i nazvala ga "površnim" tvrdeći da se ne bi trebalo da se menja ni za koga. Od tada nisu razgovarali i mladić nije siguran da li je trebalo da ćuti.

"To je bila istina koju je tražila. Osećam se loše, ali mislio sam da je trebalo da budem iskren. Nažalost, iskrenost me koštala i izgubio sam predivno prijateljstvo", zaključio je.

NAJLUĐI MLADOŽENJA! Pred oltarom je izvadio ovo iz džepa - sram ga bilo! (VIDEO)

NAJLUĐI MLADOŽENJA! Pred oltarom je izvadio ovo iz džepa - sram ga bilo! (VIDEO)

SAVRŠEN PAR: Manekenka je viša od dva metra, a udala se za muškarca koji je 40 centimetara niži (FOTO)

SAVRŠEN PAR: Manekenka je viša od dva metra, a udala se za muškarca koji je 40 centimetara niži (FOTO)

Saznala je da je bivša žena njenog muža TEŠKO BOLESNA - ono što je zatim uradila je NEVEROVATNO! (VIDEO)

Saznala je da je bivša žena njenog muža TEŠKO BOLESNA - ono što je zatim uradila je NEVEROVATNO! (VIDEO)

Više od 3.000 korisnika izdvojilo je vreme kako bi mu odgovorili. Dok se neki saglasni sa tim da je devojka tražila istinu, drugi misle da je bio preokrutan.

"Daj joj vremena. Možda će shvatiti da te pitala za iskreno mišljenje koje si joj dao. Može ga izignorisati ili čekati nekoga ko neće mariti za višak kilograma", "Normalno je što je povređena, okrutne istine mogu biti bolne. No, obično kada nekoga pitam za iskren savet, naposletku ga cenim ili barem preuzmem odgovornost što sam potegnula tu temu", "To što si prijateljici rekao da ne može naći dečka jer je debela nije 'okrutna istina'. Time si joj sugerirao da lepota funkcioniše samo na jedan način, način koji ona ne zadovoljava. Zapravo si joj dao užasan odgovor na potpuno pogrešan način", "Slažem se da ne mora ništa da menja na sebi, ali tražila je savet od prijatelja. Prijatelj joj je dao iskren odgovor o stvarima koje su mu drugi ljudi rekli o njoj. Ne mora da menja ništa, ali zašto tražiti savet oko nečega što želiš da promeniš ako nisi voljna da se promeniš kako bi se to dogodilo?", neki su od komentara.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd