fbpx
Skip to main content
Suza

Ivana traži plavokosog dečka kojeg je srela u vozu - očajna je i treba joj POMOĆ u potrazi!

Foto: Profimedia/ilustracija
Kao u pesmi.

Nedavno se u našem komšiluku desila ljubavna priča iz filmova. Devojka iz Hrvatske, Ivana Markešić u junu je u vozu na relaciji Zagreb - Koprivnica srela momka o kojem razmišlja već četiri meseca, ali nisu u kontaktu budući da nisu razmenili brojeve telefona. Ivana je odlučila da se da u potragu za plavokosim Dalmatincem, pa se javila redakciji portala studentski.hr kako bi joj pomogli da dođe do njega.

Telefon mu stalno UGAŠEN, dolazi PIJAN kući...? Ovako su počeli PROBLEMI Darka Lazića i njegove verenice

Telefon mu stalno UGAŠEN, dolazi PIJAN kući...? Ovako su počeli PROBLEMI Darka Lazića i njegove verenice

"Pomalo sam već očajna pa tražim pomoć. Tražim dečka kojeg sam srela 23. 6. u vozu, smer Zagreb-Koprivnica-Virovitica. U početku smo sedeli jedno nasuprot drugog, a družili smo se od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspeli da razmenimo kontakt", kaže.

Voz
voz
Foto: Profimedia/ilustracija

Zbog velike nervoze koja ju je tada snašla nije se ni setila da zatraži broj pre nego što je izašao na stanici Virje (rekao joj je da tamo ide da prespava kod rodbine zbog nekakvih instrukcija).

"Po mojoj proceni je iz Dalmacije, ali možda grešim. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svetlija, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportista jer je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vozu, sportske je građe, student, između 20 i 25 godina, nisam sigurna", kaže Ivana.

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Vesna Dedić KRIJE MOĆNOG supruga! EVO šta je ODALO! (FOTO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Vesna Dedić KRIJE MOĆNOG supruga! EVO šta je ODALO! (FOTO)

Ivana je napravila Fejsbuk profil Ivana Markešić samo u svrhu potrage za frajerom i moli sve koji znaju o kome se radi da joj se jave.

"Stvarno se nadam da će neko od svih vas ovde znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju, da ćeš se prepoznati", zaključila je.

 

MILICA TODOROVIĆ ZAIGRALA U BRUSHALTERU! Uvija kukovima - popustile kočnice! A tek da vidite šta RADI GUZOM! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd