Skip to main content
Plavi mesec

JOŠ VEČERAS MOŽETE: Zamislite želju u noći PUNOG meseca, na ovaj način i očekujte ČUDA!

Foto: Profimedia
San se pretvara u javu!

Noć punog meseca je bila sinoć, ali još uvek nije kasno da zaželite želju i od meseca koji je i danas veoma jak zatražite ono što vam je potrebno. Uticaj meseca veoma je jak, zato se nemojte iznenaditi, ako vaša želja bude brzo ispunjena. 

FENOMENALNO! Naučnici su pronašli nove životinjske vrste! Ekspedicija je sakupila ukupno 89 uzoraka!

Mesec
Foto: Profimedia/ilustracija

NAJNOVIJI HIT SLAGALICE! Svi gledali u ČUDU! Šta bre? Kako si dobio posao? Au, čoveče, BLAM (VIDEO)

Precizno odredite želju!

Odredite ono šta želite - vaše ciljeve i želje. Što ste određeniji i prostoji - to su veće šanse da će se vaša želja ostvariti.

Odaberite želje koju su proste i mogu se iskoristiti u svakodnevnom životu - "želim unapređenje na poslu" ili "želim više komunikacije između žene i mene". 

Neka vaše želje budu što prostije, i da, možete da ih odaberete koliko god hoćete. Obavezno ih zapišite. Stavljanjem svojh želja na papir pravite sopstveni ugovor sa univerzumu. 

Trojica biciklista srela su bika na mostu, i NIKO neće da popusti! Dok bik nije POJURIO... (VIDEO)

Zamislite želju na posebnom mestu za vas!

Potrebno vam je mirno mesto na kom možete da se koncentrišete na moć Meseca. 

Ovo može biti specijalno mesto u vašoj spavaćoj sobi, mali delić komode ili stola sa par posebno odabranih amajlija koje će vam pomoći u ostvarenju želja. 

Neka barem po jedna amajlija predstavlja Zemlju, Vodu, Vatru i Vazduh. Može to biti mini saksija sa zemljom, čaša vode, perce koje simboliše vazduh... Za simbol Vatre odaberite srebrnu sveću. 

PROVERITE JESTE LI POD STRESOM! 1, 2, 3... ODMAH: Optička iluzija koja je ZALUDELA internet! (FOTO)

Izvedite ovaj ritual na sledeći način!

Treći dan je savršeno vreme za izvođenje rituala jer smo dva dana pre toga posvetili planiranju, a dva dana nakom pomračenja bićemo posvećeni zahvalnosti. 

Ako priželjkujete posao, stavite simboličan novčić, ako tražite srodnu dušu, stavite simbol ljubavi ili napišite na komadu papira 5 najvažnijih osobina koje vaša voljena osoba treba da ima.

 Pod svetlom punog Meseca, stanite na prozor ili izađite u baštu ako je imate, zapalite sveću, stavite simbol želje u kutiju i recite svoju želju naglas. Zavežite traku oko kutije, najbolje u srebrnoj boji - i zatim sakrijte kutiju. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd