fbpx
Skip to main content
apokalipsa

KADA ĆE SLEDEĆA? Ovo su sve APOKALIPSE koje smo do sada preživeli!

Foto: Profimedia
Mi smo spremni!

Prosečna osoba teško da više može da popamti koliko je puta svetu došao kraj za njena vekovanja. Odavno se odustalo i od brojanja na prste i u toku samo jedne godine.

U poslednjoj revoluciji oko Sunca nije nam bilo nimalo lako ako bi verovali teorijama proglašenim za zavere, istoriju bi bilo teško pretočiti i na filmsko platno.

Sledećeg meseca će se KONAČNO znati da li čudovište iz Loh Nesa POSTOJI ILI NE!

Među prvim zabeleženim najavama apokalipse dala je jevrejska sekta Eseni da će jedna jevrejska pobuna protiv Rima dovesti do kraja sveta. Ta pobuna je trajala od 66 do 70 godine nove ere.

Apokalipsa
Foto: Profimedia

Dalje su brojni hrišćanski sveštenici i monasi različitim računanjem dolazili do brojnih datuma kada je trebalo da bude drugi dolazak Hristov, a čak je i Kolumbo mislio da je stigao do konačnog datuma.

PREKO CELIH GRUDI! Evo kako je izgledala TETOVAŽA kralja Aleksandra Karađorđevića! (FOTO)

PLANETA X

Nibiru, poznata kao planeta X, trebalo je više puta da pogodi planetu Zemlju od decembra 2016. godine, a teoretičari zavere ponovo su se "ujeli za jezik" kada je prošao sudnji 23. april 2018. godine. Prođe i taj dan bez Sunca, meseca i Jupitera koji je trebalo da se usklade u sazvežđu Devica, a na nebu nije bilo planete Niburu koja je sa sobom dovela uspon antihrista, Treći svetski rat i 7 godina nevolje.

Baka (68) se pojavila u "Ja imam talenat", a kada je počela da se SKIDA - svi su zanemeli! (VIDEO)

Grad koji gori
Foto: Profimedia/ilustracija

Ova planeta, kako naučnici tvrde, ne postoji, ali još malo pa će svakog meseca biti najavljen njen dolazak.

Morate prestati da budete ljubazni: Evo kako je dokazano da najviše nesreće dolazi od ove osobine

ASTEROID

NASA je tvrdila da asteroid koji se približavao Zemlji 25. februara prošle godine nije opasnost, a onda se stvorilo mišljenje samoproglašenog ruskog astronoma Djomina Damira Zaharoviča koje je zapalilo društvene mreže. Pojedini korisnici ozbiljno su shvatili da će se asteroid zakucati direkt u Zemlju.

POJAVILE SU SE PRE DINOSAURUSA: Danas je međunarodni dan kornjača

PRIKAZANJE

Pripadnicima kulta "Mač božijeg bratstva" navodno se prikazao arhangel Gavrilo koji im je rekao da će svi ljudi, osim njih, otići u pakao čim sat 31. decembra otkuca ponoć i počne nova, 2017. godina.

BLAM VEKA! Poznati pevač se pohvalio prijatelju svojom LETNJOM ŠEMOM, pa saznao da je to njegova ĆERKA!

meteor ide ka okeanu
Foto: Profimedia

Proslava Nove godine u više verzija teško pada jer do kraja 2016. godine Isus Hrist trebalo da se vrati na Zemlju, vodeći svoj narod ka Raju i ostavljajući planetu potpuno sterilnu u narednih 1.000 godina.

IZA KULISA: Evo šta se dešava na snimanju Slagalice! Voditeljka sve POKAZALA!

JUTJUB SPASAVA HRIŠĆANE

Smak sveta stiže 29. jula 2016. godine trebalo je da postane crno, Zemlju da pogodi neverovatan zemljotres. Ali zapravo ne cele civilizacije. Preživeće samo oni hrišćani koji odgledaju specijalni Jutjub snimak, koji je u međuvremenu uklonjen.

SIGURNA SMRT ILI NE: Da li ste znali KOLIKO daleko avion može da leti ako mu OTKAŽU SVI MOTORI?

Tog datuma najavljeno je da će Isus Hrist drugi put doći na zemlju što će se dogoditi u isto vreme kada se pomere magnetne ploče Zemlje i stvore globalni zemljotres.

SMAKOVI KOJI SLEDE

U narednih 300 godina čeka nas bar još sedam mogućih smakova sveta.

Oborili su rekord na aukciji! Anonimci kupci su dali više od MILION DOLARA za flašu viskija!

The end
Foto: Profimedia

Prva sledeća potencijalno apokaliptična godina je 2020. za koju je američka glumica i vidovnjakinja Džin Dikson rekla da donosi drugi dolazak Hristov i armagedon.

NAJVEĆE ZANOVETALO: Ovaj dečko zarađuje na vrlo neobičan način i ima fenomenalan savet za VAS!

Dogodine još jedna prema proroku Kentonu Bešoru, 2026. godine sudar sa asterodom, drugi su nakon proučavanja Biblije došli do 2060. godine, Kurana 2280. godine.

Sunitski teolog Said Nursi tvrdi da će kraj sveta biti 2129. godine, a prema jevrejskom Talmudu, do kraja sveta treba da dođe 6.000 godina od navodnog stvaranja prvog čoveka Adama, dakle 2239. godine.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
7 Beograd