fbpx
Skip to main content
mlada na svadbi

KAKAV JE TO OBIČAJ? Zahtev jedne mlade RAZBESNEO žene - ne, to je baš BEZOBRAZNO! (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Jeste njen dan, ali...

Jedna žena požalila se na ponašanje svoje rođake koja ju je zamolila da joj bude deveruša na venčanju i potražila savet na Internetu.

"Rođaka s kojom smo nekad bile veoma bliske zamolila je mene i sestru da joj budemo deveruše na venčanju. Nije da nemamo novca, ali haljine koje je odabrala za nas i koje traži da same platimo koštaju 350 funti svaka. Ne bih nikad odbila to pa da ispadnem škrta, ali da je to moje venčanje nikad ne bih tražila tako nešto od nekoga. Biste li vi platile?" upitala je na stranici Mumsnet.

SKAČE U AMBIS PREKO KROVOVA? Mislili su da je NAJHRABRIJA na svetu - otkriveno da je teški PREVARANT! (VIDEO)

SKAČE U AMBIS PREKO KROVOVA? Mislili su da je NAJHRABRIJA na svetu - otkriveno da je teški PREVARANT! (VIDEO)

Brzo se razvila rasprava.

mlada
Foto: Profimedia

"Ako će par diktirati koju haljinu ćeš nositi onda oni moraju i da je plate. Ako ti biraš, onda je razumnije da ti platiš jer ti možeš da odabereš i nešto skuplje od onoga što su oni planirali", "Ako želi raskošno venčanje onda mora biti u stanju i da ga plati, ovo je smešno", "To je jako puno za haljinu. Mlada i mladoženja moraju da plate odeću deveruša i devera. Ne znam otkud odjednom ovaj trend da ljudi to moraju da plaćaju sami", "Da deveruša sama plaća haljinu je veliko ne! Je li to neka američka fora? Ako ti biraš haljinu sama, onda ok", složile su se žene koje su se uključile u raspravu.

 

Ovaj most je apsolutno JEDINSTVEN - gazda ga je napravio da bi mogao da putuje u drugu državu! (VIDEO)

Ovaj most je apsolutno JEDINSTVEN - gazda ga je napravio da bi mogao da putuje u drugu državu! (VIDEO)

Bilo je i onih koje su pokušale da pronađu logično opravdanje za potez mlade.

"Možda je mislila da kupiš haljinu umesto venčanog poklona? Jedna moja prijateljica je tako uradila sa svojim deverušama?"

Šta vi mislite?

 

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd