fbpx
Skip to main content
poslovni događaj

KORISTE TEHNOLOGIJU: Restoran uveo zanimljivu promenu u posluživanju gostiju zbog pandemije (FOTO)

Foto: Profimedia
Distanca je važna.

Restoran na španskoj obali odlučio se na novu meru borbe protiv koronavirusa (i način da uprkos svemu nastavi sa radom) uvodeći aplikaciju virtuelnog konobara kako bi smanjio kontakte s osobljem i rizik zaraze.

Posetioci picerije "Funky Pizza" u Palafrugelu na Kosta Bravi, popularnom odredištu turista, mogu proučiti jelovnik, naručiti hranu i platiti aplikacijom za telefone "Funky Pay", što je prvi put da je takva aplikacija integrisana u sistem naručivanja restoranske hrane u Španiji.

Evo kada se Romana VRAĆA U BEOGRAD i šta će smesta učiniti! Oglasio se prijatelj pevačice

Evo kada se Romana VRAĆA U BEOGRAD i šta će smesta učiniti! Oglasio se prijatelj pevačice

Konobar ipak donese narudžbinu do stola.

"Ovim sistemom nastojimo da održimo fizičku distancu od posetilaca, a to je ono što ljudi žele u epidemiji kovida-19", kaže vlasnik restorana Karlos Manič.

"Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje... I možete pratiti vašu narudžbinu i videti kad stiže", kaže posetiteljka Klaudija Medina (26).

Ipak, neki gosti se ne slažu.

"Mislim da smo na gubitku jer ne možemo da pitamo konobara, primera radi, o količini ili drugim preferencijama", kaže Havijer Komas (26).

 

Bivša i sadašnja žena Đoleta Đoganija se skinule i ZAJEDNO ZAMEŠALE: Vesna i Slađa rame uz rame, ne zna se koja je zgodnija (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd