fbpx
Skip to main content
Krave

MEŠTANI SELA ZGRANUTII! Baka živi sa kravom, jer misli da je to njen POKOJNI muž: LIŽE MI...(VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/The Star Online-Uros Davidovic
Svet je definitivno poludeo!

Khim Hang (74) iz Kambodže svoj dom deli sa teletom starim pet meseci za koje veruje da je reinkarnacija njenog mrtvog muža. Tol Khut umro je pre godinu dana i Khim je to strašno pogodilo. No sada je uverena da se on vratio. Tele, tvrdi Khim, ima neke navike nezinog mrtvog muža i liže samo ruke njegovih rođaka. 

- Uverena sam da je tele moj pokojni suprug jer sve radi na isti način na koji je i on radio. Kada sam otišla kod medijuma pojavila se njegova duša i rekla i da je on moj muž. Tele mi je počelo lizati kosu, vrat i ljubiti me i tada sam se uverila da je ono moj suprug - kaže Khim.

Ne, ovo nije HOROR film! Naše SELO je ukleto... Demon zaposeo 30-ak meštana (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Tele živi sa porodicom i često boravi u Tolovoj sobi, spava na krevetu i gleda kroz prozor što je i Tol voleo raditi. Porodica je napravila mali oltar koji su ukrasili cvećem i fotografijama preminulog Tola. 

PROKLETNICA! Kad vidite šta ova MAJKA radi dok se drogira, srušićete se! (FOTO)

Tele je u međuvremeno postalo poznato u Kambodži. Ljudi o njemu puno razgovaraju, a neki su ga došli i videti uživo. Misle da je vrlo neobično da tele tako živi u kući. 

- Ono će živeti u mojoj kući i brinuću se o njemu do kraja života - kaže Khim.

Ako se njoj nešto dogodi, deca su joj obećala da će se ona brinuti za tele. Kada umre, moraju ga kremirati ili zakopati, baš kao čoveka. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd