fbpx
Skip to main content
mlada na svadbi

Mlada se NAPILA, već posle crkve je morala na spavanje: Ono kad SVADBA krene naopako!

Foto: Profimedia/ilustracija
Najgore priče o propalim veseljima.

Svi mladenci, naravno, priželjkuju venčanje iz snova - opušteno slavlje bez ekscesa i nepredviđenih situacija. No, koliko god oni isplanirali svaki korak, ponekad se dogodi nešto što na kraju upropasti ceo doživljaj. Na forumu Mumsnet, ljudi su ispričali najgore situacije kojima su svedočili kao zvanice na nečijem "posebnom" danu. Sudeći prema ispovestima, bilo je itekako posebno, ali ne onako kako su to zamislili mladenci.

"Kum je toliko popio da je počeo neprimereno da dira žene, a svaka od njih bila je tamo s partnerom, koji nije mogao mirno da sedi i ćuti pa ga je – udario. Dobio je nekoliko udaraca jer se nije mogao da se obuzda", napisala je jedna korisnica.

Da bi dozu alkohola na svadbama trebalo smanjiti, potvrđuje i situacija koju je opisala još jedna anonimna žena.

svadba
svadba
Foto: Profimedia

"Bilo je to na venčanju moje rođake. Njen novopečeni suprug toliko se napio da je pokušao da poljubi mene, pa drugu sestričinu, pa deverušu. Zatim se ispovraćao u predvorju hotela, a onda svima objavio da je već mesecima u vezi s jednom od deveruša. Papire za razvod rođaka je zatražila pre nego što su uspeli da razviju fotografije", otkrila je ona.

Može li gore od toga da te najbolji prijatelj, kojeg si odabrao za kuma, osramoti pred svima? Upravo je to doživeo ovaj nesrećni mladoženja.

"Kum je tokom svog govora pokazivao fotografije mladoženje sa momačke večeri, gde se zabavljaju sa drugim ženama. Mladina porodica bila je užasno ljuta", ispričao je neko. Javio se i jedan muškarac koji je rekao da nisu uvek muškarci ti koji popiju previše.

U Irskoj se otvara PRVI "CORONA FREE" PAB! Pravila su striktna - evo kako će funkcionisati

U Irskoj se otvara PRVI "CORONA FREE" PAB! Pravila su striktna - evo kako će funkcionisati

SREĆA IZ SMEĆA: Pored kontejnera su pronašli sliku vrednu 280 HILJADA EVRA! (FOTO)

SREĆA IZ SMEĆA: Pored kontejnera su pronašli sliku vrednu 280 HILJADA EVRA! (FOTO)

Sveštenik se našalio na svoj račun, NASMEJAO MILIONE i pokorio društvene mreže! (FOTO)

Sveštenik se našalio na svoj račun, NASMEJAO MILIONE i pokorio društvene mreže! (FOTO)

"Bio sam na jednom venčanju gde se mlada toliko napila da je odmah nakon crkve morala da ode da spava. Nije mogla da se otrezni i celo slavlje je prošlo je bez nje. Bilo je jako neugodno, moram priznati", napisao je forumaš.

Da ponekad zabavu mogu da upropaste i majke, otkrila je jedna žena, koja je napisala: "Mlada se toliko napila da je počela da mokri u donje rublje. Jedan od njenih sinova morao je da je nosi u sobu da je presvuku, a svi su videli šta se dogodilo."

Neki ljudi, inače radnici hotela u kojima se organiziraju venčanja, ispričali su i da jako puno slavlja završi masovnom tučom, a za sve je kriv – alkohol.

 

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
8 Beograd