fbpx
Skip to main content
Test ličnosti

NAJBRŽI TEST LIČNOSTI: Čvrsto stisnite PESNICU i saznajte ODMAH kakva ste osoba! (FOTO)

Foto: Twitter printscreen/FikoR87
Način na koji to radite otkriće neke aspekte vaše ličnosti.

Postoji mnogo različitih testova u kojima je ličnost osobe povezana sa određenim delovima tela – dlanovi, zglobovi, prsti, nokti... Ali, postoji  još jedan način pomoću kojeg možemo analizirati ličnost – i to na osnovu načina na koji stiskamo ruku u pesnicu. Način na koji to radite otkriće neke aspekte vaše ličnosti.

Predlažemo da prođete kroz ovaj jednostavan, ali veoma istinit test u kojem će biti potrebno da samo stisnete ruku u pesnicu, i odaberete odgovarajuću varijantu odgovora.

Ukoliko ste to učinili, pogledajte rezultate:

1. Imate tendenciju da pomažete ljudima čak i onda, kad vam to donosi neke neugodnosti. Stalno ste u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izuzetno energični i pomalo nestrpljivi. Takve kao vi, nazivaju avanturistima i neustrašivima, ali u isto vreme, mnogima od vas neće pasti na pamet koliko je često i vama potrebna zaštita i pomoć. Vama je od životne važnosti priznanje i prihvatanje, jer se često suočavate sa ljudima koje koriste vašu dobrotu. Ali, jaka unutrašnja srž, ipak vam ne dozvoljava da rizikujete i odustanete od ljudi. Vi i dalje nastavljate čuvati i štititi one koji koriste vašu plemenitost, jedino što postajete malo oprezniji.

2. Komunikativni ste, privlačite različite ljude. Prijatelji vole vašu iskrenost i duhovitost. Sigurni ste u sebe, imate jako razvijen osećaj samopoštovanja. Odličan ste vođa među prijateljima, i dobar lider u poslu. Međutim, u donošenju smelih odluka sprečava vas strah od neuspeha, jer neuspeh može povrediti vaše samoljublje. Često imate potrebu za ohrabrenjem i pohvalama. Pa šta, nije to tako loše. Važno je da ne prestanete verovati u sebe, čak i ako vam ne govore koliko ste dobri. Sasvim je moguće da se, jednostavno, nalazite između ljud koji su ljubomorni na vaš uspeh.

Najopasnije ostrvo na svetu: Ljudima STROGO ZABRANJENO da ga posete - ko to uradi, TEŠKO DA ĆE PREŽIVETI

Najopasnije ostrvo na svetu: Ljudima STROGO ZABRANJENO da ga posete - ko to uradi, TEŠKO DA ĆE PREŽIVETI

Pilot se obratio putnicima pre leta: Zbog njegovih reči, svi u avionu su ZAPLAKALI (VIDEO)

Pilot se obratio putnicima pre leta: Zbog njegovih reči, svi u avionu su ZAPLAKALI (VIDEO)

KAKO POSTATI BOGAT? Ako primenite ovo JEDNOSTAVNO PRAVILO, rezultati će vas zaprepastiti! (VIDEO)

KAKO POSTATI BOGAT? Ako primenite ovo JEDNOSTAVNO PRAVILO, rezultati će vas zaprepastiti! (VIDEO)

3. Oštroumni ste i leporečivi, ali pomalo stidljivi, što vam onemogućava da u punoj meri ispoljite te osobine. Zato vas mnogi smatraju ćutljivom i nekomunikativnom osobom. Precizni ste i pedantni, i ponekad zahtevate od sebe previše, što dovodi do nepotrebnog nespokojstva. Pronicljivi ste, pokušavate da ne narušavate svoju unutrašnju harmoniju. Ljudima pored vas je veoma komforno. Ponekad postaje nepodnošljivo tužno od misli da ne možete tek tako graditi odnose, sa lakoćom se adaptirati u nove kolektive i biti duša kompanije. Ne uzimajte to k srcu, jer je dovoljno da postanete malo fleksibilniji i druželjubiviji, i ljudi, koji su se plašili da vam priđu, odmah će promeniti svoje mišljenje o vama.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd