fbpx
Skip to main content
Eden Vud

NAJLEPŠA DEVOJČICA AMERIKE PROŠLA JE PAKAO! Majka ju je TUKLA, slala na dijetu... sad izgleda ovako! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/officialedenwood
Odrazilo joj se na zdravlje.

Lice ove devojčice možda vam je poznato – prethodnih godina ona je nekoliko puta pobeđivala na različitim takmičenjima lepote, a bila je proglašena i za najlepšu devojčicu u celoj Americi.

ANABELA U AMIDŽI ŠOU OPLELA PO KIJI: "Ona je za WC!" Nije birala reči... (VIDEO)

ANABELA U AMIDŽI ŠOU OPLELA PO KIJI: "Ona je za WC!" Nije birala reči... (VIDEO)

Njena majka Miki uvela ju je u svet takmičenja kada je imala samo dve godine, insistirajući na tome da plavokosa Eden Vud uvek bude doterana, sa savršenom frizurom, našminkana i obučena u damske haljinice od tila.

Miki je do te mere želela da “sačuva lepotu” svoje ćerkice da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na krajusvega svakodnevno joj je davala i energetske napitke, kako bi Edin bila dobro raspoložena.

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame – kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.

Kasnije su na svetlost dana isplivale i informacije da je Miki često tukla ćerku, a u cilju toga da Edin “stvori otpor prema stresnim situacijama”.

Na kraju je ova majka upozorena da mora da promeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dete, a i sama Edin je rešila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Danas ona ima 14 godina, a i dalje se bavi modelingom, ali u daleko manjoj meri. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.

Popularna je i na Instagramu gde je prati više od 40 hiljada ljudi, a istakla je da bi volela da s posveti glumi i muzici u budućnosti, te da pokrene sopstvenu proizvodnju dečje garderobe.

POGLED KOJI OBARA SA NOGU: Zavirite u LUKSUZAN apartman Cece Ražnatović! Evo u kakvom RASKOŠU uživa! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd