fbpx
Skip to main content
Mladić sa dvojnikom

Našao je svog dvojnika na slici staroj 115 godina - ubeđen sam, to je moj PROŠLI ŽIVOT! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/michaelkoropisz
Slučajnost ili reinkarnacija?

Mladić iz Velike Britanije nemalo se iznenadio kad je na fotografiji iz 1905. godine uočio svog dvojnika.

Jovana Joksimović je ovo uradila PRVA U SRBIJI - i poslala je veoma MOĆNU PORUKU

Jovana Joksimović je ovo uradila PRVA U SRBIJI - i poslala je veoma MOĆNU PORUKU

Majkl Koropis ostao je zbunjen fotografijom za koju je prvo mislio da prikazuje njega, samo da bi uskoro shvatio da datira iz viktorijanskog doba. 

24-ogodišnjak iz Stokporta kaže kako mu je neko poslao fotografiju na Instagram jer je mislio da se radi o njemu. "Bio sam zapanjen kad sam shvatio da to nisam ja, imamo istu kosu, isti oblik lica, nos i stil oblačenja", rekao je.

Kako bi se uverio da fotografija nije lažna, bacio se u pretragu i otkrio da je nastala pre 115 godina. Na njoj se njegov dvojnik, muškarac u ranim dvadesetim godinama, vidi kako gleda svoju novu ženu.

Miajkl kaže kako je uvek bio fasciniran viktorijanskom erom, a čak je i svoju garderobu i životni stil posvetio tom dobu. "Sad je to možda zbog mog prošlog života", kaže. Dodaje kako ga je mnogo ljudi nazvalo putnikom kroz vreme, ali on ne zna šta da misli. "To mora biti najbizarnija stvar koju sam video, zaista izgleda kao ja."

Majkl se gradom kreće na starinskom biciklu, piše perom i odbija da gleda TV, a sad veruje da ti interesi potiču iz njegovog prošlog života. "Ne znam ništa o muškarcu s fotografije iz 1905. godine, ali po izgledu njegove odeće rekao bih da je uz Ujedinjenog Kraljevstva ili SAD-a. Prvo me uplašila takva sličnost jer nikad nisam video nešto tako, ali sad osećam kao da gledam svoju nedavnu fotografiju, iako to, naravno, nije slučaj. Sad sam uveren da sam imao prošli život."

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd