fbpx
Skip to main content
devojka

NEOBIČNA ISPOVEST: Volim dečka, ali sam ovisna o slanju golih fotografija strancima

Foto: Profimedia
Nesvakidašnji problem.

Britanska kolumnistkinja Didri Sanders savetuje osobe koje imaju ljubavne i seksualne probleme. Neretko dobija i pomalo čudne i nesvakidašnje upite. Jedna devojka je zatražila njenu pomoć jer je ovisna o slanju golih fotografija nepoznatim ljudima. Uz sve to napisala je i da ima dečka.

- Volim svog dečka i naš vruć, divlji seksualni život je sjajan, ali ovisna sam o traženju pažnje na internetu. Stalno koketiram sa nepoznatim osobama i razmenjujem gole slike s njima. Ne sviđa mi se to što radim, ali čini se da ne mogu da prestanem. Imam 23 godine, moj dečko 31 i kondicioni je trener. Njemu ne smeta to što radim, ali mene muči - započela je ona svoju ispovest.

Noge sa gaćicama
Foto: Profimedia

- Počela sam da koketiram na mreži pre otprilike pet godina. Tada sam bila u trogodišnjoj vezi sa ženom koja me zlostavljala. Puno me povredila i počela sam da razgovaram s ljudima na internetu kako bih pobegla od svog života - pojasnila je.

Nakon što ju je tadašnja devojka prevarila i ostavila, ona nije mogla da prestane da bude u kontaktu sa strancima.

 

 

 

- Već dugo brišem profile koje imam na tim određenim stranicama. Najgore mi je što povredim ljude s kojima se dopisujem jer im ne otkrijem da sam u vezi. Oni se jako povežu sa mnom. Pokušavam da prestanem, ali ne mogu. Ne znam šta to znači, ali znam da mi daje osećaj bega - zaključila je devojka.

Didri joj je savetovala da se najpre zapita zašto je toliko dugo bila u toksičnoj vezi i je li njena nesigurnost uzrok svih problema.

- Iako imate dečka, javljate se drugim ljudima. To sugeriše da niste baš srećni iznutra, uprkos tome što ste zaljubljeni. Pretpostavljam da bol iz prošlosti još nije nestala i potrebna vam je savetodavna pomoć. Tada bi trebalo da možete više da kontrolišete svoju internetsku naviku - odgovorila je Didri.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
21 Beograd