fbpx
Skip to main content
Privatni detektiv, Preljuba, Preljubnici

NIJE DALEKO STIGAO... Slagao ženu da je pozitivan na koronu - pobegao sa ljubavnicom!

Foto: Profimedia/ilustracija
Namazano, nema šta.

Oženjeni muškarac star 28 godina iz Indije nedavno je završio u brojnim medijima nakon što je lagao svoju porodicu o zarazi koronavirusom, koju je iskoristio kao izgovor za bekstvo sa svojom ljubavnicom.

24. maja Maniš Mišra iz Navi Mumbaija pozvao je svoju suprugu i rekao joj da je pozitivan na kovid-19 i da više ne želi da živi. Zatim je isključio telefon, što je izazvalo paniku u njegovoj porodice. Kada je primila bizaran poziv, njegova supruga pozvala je brata u pomoć, a on joj je savetovao da ga prijavi policiji kao nestalu osobu.

OGROMAN P*NIS NA NEBU! Oblak iznad Hrvatske nasmejao ceo region! "Vreme je za ..." (FOTO)

OGROMAN P*NIS NA NEBU! Oblak iznad Hrvatske nasmejao ceo region! "Vreme je za ..." (FOTO)

Istraga koja je usledila pokazala je da je Mišra u stvari iskoristio bolest kao izgovor da napusti porodicu i pobegne s ljubavnicom, prenosi Oddity Central.

Policija je proverila sve laboratorije u blizini poslednjeg mjesta na kojem je viđen, ali ispostavilo se da niko pod imenom Maniš Mišra nije testiran.

Zatim su se javili kod njegovog poslodavca, logističke kompanije, i saznali da je nedavno otpušten zbog učestvovanja u pokušaju prevare. Konačno, posle razgovora s nekima od njegovih prijatelja, saznali su da je imao aferu.

prevara
prevara
Foto: Profimedia
"ZALJUBLJENA SAM!" Posle navoda da je raskinula sa Šabanovim sinom, Aleksandra progovorila o UDAJI!

"ZALJUBLJENA SAM!" Posle navoda da je raskinula sa Šabanovim sinom, Aleksandra progovorila o UDAJI!

"Na temelju poslednjeg mesta na kojem se nalazio njegov telefon u Airoliju, pregledali smo sve snimke nadzornih kamera s tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil", rekao je viši inspektor policije. "Pratili smo ga sve do Ratnagirija. U međuvremenu smo takođe neprestano ispitivali njegove prijatelje i porodicu. Saznali smo da ima vanbračnu vezu."

Policija je dodala kako su otkrili da je otpušten zbog financijske prevare. Osim toga, nekoliko godina imao je aferu i htio je da se reši žene i ćerke. "Zbog toga je isplanirao svoju bolest i samoubistvo", dodao je inspektor.

Policija je konačno pronašla Mišru u gradu Indore, gde je navodno živeo sa svojom ljubavnicom, nadajući se da ga je porodica otpisala kao mrtvog. A pre desetak dana odveden je nazad u Navi Mumbaj, gde je ponovo ujedinjen sa svojom porodicom. Nije poznato da li su mu oprostili... 

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
11 Beograd