fbpx
Skip to main content
TikTok

OD PLJUVANJA SVEKRVE NAPRAVILA BIZNIS! Njeni snimci dostižu milionske preglede (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen/idalislago
Ne može da nađe zajednički jezik sa majkom svog supruga.

Mlada majka, čije je strpljenje sa toksičnom svekrvom pri kraju, postala je hit na TikToku, deleći svoje navodne frustracije vezane uz partnerovu majku u video klipovima koje proteže u nastavcima već nekoliko meseci.

Idalis Lago ponosna je mama sedmomesečnog dečaka koja tvrdi da je njen odnos sa svekrvom toliko narušen da se njih dve više uopšte ne viđaju. Na svojem TikTok profilu podelila je sve gadosti koje joj je pripremala nena svekrva, s kojom je prekinula svaki kontakt.

Mnogi nisu mogli da veruju da je ta žena toliko grozna prema supruzi vlastitog sina. Njena svekrva tvrdi da Idalis truje svoje dete jer je odlučila da ga ne doji, već da ga hrani adaptiranim mlekom i različitim dohranama za bebe.

Lago se takođe požalila da joj, svaki put kada je vidi, svekrva govori da je "debela kao i njena majka". U drugom videu je, pak, otkrila kako se svekrva jednom našalila da joj unuk slučajno ispada iz naručja, što novopečenoj mami, naravno, nije bilo smešno. Idalis najviše mrzi kada joj svekrva prigovara na temu odgajanja deteta.

    - Nema ništa gore nego kada vam svekrva govori kakva majka treba da budete. Moja je nekidan došla i videla da je moj sin u ljuljaški, a imajte na umu da je bio budan ceo dan pa je u ljuljaški odmah zaspao. Napokon sam dobila malo vremena za čišćenje i kuvanje ručka, kada je ona došla i počela da mi prigovara da tako usporavam njegov rast - ispričala je.

OVI URNEBESNI SNIMCI OBELEŽILI SU 2020: Gafovi novinara, greške u kvizovima, najluđe scene sa svadbi!

OVI URNEBESNI SNIMCI OBELEŽILI SU 2020: Gafovi novinara, greške u kvizovima, najluđe scene sa svadbi!

NAJMOĆNIJE GRUDI NA SVETU! Pašće vam vilica kad vidite šta ova žena može sa POPRSJEM! (VIDEO)

NAJMOĆNIJE GRUDI NA SVETU! Pašće vam vilica kad vidite šta ova žena može sa POPRSJEM! (VIDEO)

Ušla je u Ginisovu knjigu rekorda - i to zahvaljujući njenoj ZADNJICI! (VIDEO)

Ušla je u Ginisovu knjigu rekorda - i to zahvaljujući njenoj ZADNJICI! (VIDEO)

Između njih je tada izbila velika svađa, zbog koje se više uopšte ne viđaju. Svekrva je navodno nazvala svoga sina jer je htela da vidi unuka, na šta ju je on upitao želi li da popraviti stvari s njegovom suprugom.

- Nema zbog čega da mi bude žao, ona bi morala da bude zahvalna meni jer sam joj stvorila tebe - odgovorila mu je majka, na šta joj je on uzvratio: - Onda je ovo gotova situacija i nećeš videti svog unuka. Više nemaš to pravo ako ne misliš da poradiš na sebi. Ako mojoj partnerki nije prijatno da bude s tobom, poštovaću njene želje.

 

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd