Skip to main content
Majica

ODVRATNE GRUDVICE NA ODEĆI SU PROŠLOST: Evo kako da vam stara odeća postane kao nova! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/iLo
Ne morate odbaciti odeću koju volite samo jer se malo pohabala.

Materijal na odeći vremenom počinje da se troši, što zbog nošenja, što zbog pranja u mašini...

Ovo se naročito odnosi na odeću koju najviše volimo da nosimo, bluze, majice ili dukserice. Sitno trunje često zna da pokvari izgled odeće, ali i da iritira onog ko ga nosi zbog promenjene teksture koju daje. Sitne grudvice se mogu pojaviti preko čitavog odevnog komada, a vrlo često se dešava da upravo on završi u kanti za đubre.

Od minus 90 do plus 56! Ovo su mesta na svetu sa NAJEKSTREMNIJIM vremenskim uslovima!

Međutim, za to postoji rešenje koje će vas sigurno oduševiti jer je sve vreme ispred vas! Umesto bacanja vaše omiljene majice, dovoljno je da upotrebite jedan predmet koji koristite svakodnevno, a to je - brijač.

kupovina odeće
Foto: Profimedia

Brijač ne mora biti nov, možete upotrebiti i stari koji ste planirali da bacite. Dovoljno je da preko površine koja se ućebala pređete laganim pokretima sa brijačem i dobićete majicu kao da ste je tek kupili! Žileti brijača će nežno ukloniti svaku grudvicu i samim tim materijal učiniti glatkim i prijatnijim za dodir. Ovaj trik možete upotrebiti na bilo kojem materijalu koji se ućebao, a najbitnije je da ne pritiskate previše kako ga ne biste oštetili. 

ŠTA TI JE ŽIVOT: Bio je jedna od ZVEZDA Kursadžija, a evo kako se danas BORI za parče hleba!

Ovaj trik za skidanje ućebale površine sa odeće možete upotrebiti i na drugim predmetima sa ovim problemom - pokrivačima, presvlakama za nameštaj i mnogim drugim. Ućebalost će od sad za vas postati prošlost!

Pogledajte na snimku kako to treba da uradite:

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
33 Beograd