Skip to main content
kuća

OVAJ PREDMET U KUĆI VAM DONOSI SREĆU! Potrebno je samo da ga stavite na PRAVO mesto i život će vam krenuti na bolje

Foto: Profimedia
mini-vodič za uređenje enterijera

Prema feng-šuiju, drevnoj istočnjačkoj umetnosti, veličina i položaj ogledala, kao i ostale stvari u kući mogu da utiču na vašu energiju i sreću.

Ogledala pozitivno deluju u svakoj prostoriji, sem spavaće sobe, piše portal Fengshuisrbija.com, a između brojnih preporuka izdvajamo nekoliko.

Ogledalo treba okačiti dovoljno visoko da se ogleda cela glava od ramena i vrata i par centimetara iznad glave.

Ma koliko vam se činila lepim i idealnim rešenjem da dekorišete prostor, ne stavljajte izlomljena ogledala jer mogu loše uticati na vašu energiju i unutrašnji mir.

žena
žena
Foto: Profimedia

Šta je feng šui?

Feng šui je razvijen pre više od tri hiljade godina u Kini i predstavlja sposobnost tela da otkrije i spozna kako da balansira energijama u određenom prostoru i da pomoću njih obezbedi zdravlje i sreću.

Dobro je da ih postavite na mračna mesta da biste osvetlili ćoškove i blizu izlaza iz stana. Naime, pogled na figuru kada izlazite iz kuće, kažu stručnjaci za feng šui, odlično deluje na karijeru.

Ogledalo možete da stavite i naspram trpezarije jer "ogledanje" trpeze pojačava blagostanje i prosperitet porodice.

Prema feng šuiju, preporučljivo je da se u ogledalu "ogledaju" dobre i lepe stvari jer se njihova pozitivna energija tako duplira, a kada se ogledate, budite nasmejani, srećni i nikako sa kritikom o sebi.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
35 Beograd