fbpx
Skip to main content
Kinsi Frenč

Ovo je učiteljica za decu sa posebnim potrebama - SVE ih je pozvala na svoje venčanje! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Inside edition
Predivan gest.

Snimak je nešto stariji, ali dobrota uvek zaslužuje pažnju... Kinsi Frenč je učiteljica za decu sa posebnim potrebama u školi u Luizvilu, američka država Kentaki. Godinama je posvećena radu sa decom koja imaju Daunov sindrom. Ona je trebalo da se uda za svog verenika kojeg voli još od srednje škole, Džoša. Nije mogla da zamisli svoje venčanje, a da njeni učenici ne budu deo toga.

Ušli su u prodavnicu, čovek je delovao obično - onda su pogledali u njegove NOGE! (FOTO)

Ušli su u prodavnicu, čovek je delovao obično - onda su pogledali u njegove NOGE! (FOTO)

Odlučila je da na venčanje pozove svojih 6 učenika sa Daunovim sindromom. Deca su bila u starosti između 7 i 11 godina i oni su joj na venčanju nosili prstenje i cveće. Razlog više je i to da su se ona i njen suprug upoznali baš u toj istoj školi u kojoj je ona sada učiteljica. Znajući koliko joj je ta škola važna, Džoš ju je zaprosio ispred njenih učenika.

Roditelji učenika su bili jako dirnuti zbog toga što će deca biti deo njihovog vjenčanja. Kinsi je želela da njene učenice tretiraju kao princeze i obasula ih je poklonima kao što su ogrlice i torbice. Svi učenici su se složili da su najviše uživali u hrani i plesanju. Više o ovoj predivnoj priči pogledajte na snimku:

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd