Skip to main content
foto

POBEDA! Baba Zorka je PREVARILA kamenoresca, a njen nadgrobni spomenik je danas HIT U SRBIJI (FOTO)

Foto: Facebook Printscreen/Prosečni kladioničar
Auh, bako!

Ovo je priča o tome kako je fotografija jednog nadgrobnog spomenika postala kladioničarski štos. To da li je fotografija izvesne Zorke montirana ili ne je potpuno nebitno. Ako i jeste, dobra je fora napravljena.

KONSTANTNO STE U DUGOVIMA? Potrebno je samo 15 minuta mesečno da se IZVUČETE pomoću ovog trika!

Baka Zorka je kamenorescu za života platila da joj uradi spomenik. Kako je rođena 1914. godine, majstor je na grobu ispisao "1914 - 19.." i ostavio da se naknadno dopišu dve brojke kad dođe i taj trenutak da se Zorka preseli na onaj svet.

BRUKA, A MENI JE MUKA: Jucu SVI pamtite iz Prvog Glasa Srbije kao NAJVEĆEG Cecinog fana, ceo net je brujao o njemu, a evo kako izgleda posle 6 godina! (FOTO)

Međutim, ona je rešila da "prevari" kamenoresca. Ko je on da joj određuje u kom veku će da umre? Sačekala je treći milenijum i upokojila se 2003. Zato je došlo do prepravke na spomeniku - "19" je precrtano i dopisano je "2003".

Ova priča je, kako smo na početku rekli, postala kladioničarska fora. Na Fejsbuk stranici "Prosečni kladioničar" iznad fotografije stoji komentar koji duhovito opisuje ovaj "preokret":

- Iz keca u dvojku!

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd