fbpx
Skip to main content
Muškarac, očajn tuga

POMAŽE SAMO TESTERA! Saznala je da je muž vara - kad je zaspao, na p*nis mu je stavila OVO! (VIDEO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Užasno, užasno buđenje.

Muškarac iz Ukrajine zamalo je ostao bez genitalija, nakon što mu je supruga stavila bolni "pojas nevinosti", jer joj je bio neveran.

Kupio je stari kauč za 60 evra - pao je u nesvest kad je video šta se krije u njemu! (VIDEO)

Kupio je stari kauč za 60 evra - pao je u nesvest kad je video šta se krije u njemu! (VIDEO)

Neimenovani muškarac u četrdesetim godinama iz Zaporožja u jugoistočnoj Ukrajini rekao je lekarima da se jednoga jutra ranije ove nedelje probudio i našao veliku metalnu maticu na svom spolnom organu. Instalirala ju je njegova supruga kako bi ga sprečila da joj ponovo bude neveran. On kaže da mu je to "davilo organ" i da je probao da skine sam, ali bez uspeha, pa nije imao izbora nego da pozove hitnu pomoć.

Na žalost očajnog čoveka, bolničko osoblje moglo je malo da uradi kako bi pomoglo u njegovom delikatnom problemu, pa je pozvan specijalistički tim. Oni su koristili kružnu testeru, kako bi komad metala presekli na dva dela, dok su na njega nalivali vodu, da ga ne bi pregrejali zbog trenja, prenosi Oddity Central.

"Primili smo poziv lekara koji su tražili da uklonimo pacijentu maticu", rekao je spasitelj Aleksandr Brijenko. "Koristili smo posebnu opremu za ovaj posao, dok je pacijent ležao na operacionom stolu pod anestezijom."

"Često se susrećemo sa sličnim incidentima i prilično smo uvežbani u uklanjanju prstenova, lisica i drugih predmeta sa ljudskih tela. U ovom smo slučaju spasili čovekov penis. U budućnosti će moći da postane otac", dodao je kolega spasitelj Eduard Nekorošev.

Ukrajinac se trenutno oporavlja u bolnici, a prema izveštajima lokalnih medija, razmišlja o razvodu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19