Skip to main content
CD

Pronašla je CD sa slikama sa SVOG VENČANJA - i nije mogla da veruje ŠTA na njima vidi! ŠOK ŽIVOTA

Foto: Profimedia
Neverovatna priča!

Trebalo je to da bude samo rutinsko čišćenje fioke, a pretvorilo se u najšokantnije iskustvo u životu. Sve bi bilo u redu da nije pronašla i CD u papirnom omotu na kome je pisalo "Benovo venčanje".

Najpre je pomislila da je reč samo o slikama sa njenog venčanja, ali ju je privukla činjenica da je na omotu rukopis njene svekrve, te je rešila da pogleda šta sve ima na CD-u. O svom iskustvu, žena koja se sakrila iza nadimka "CountryMarch" požalila se na internet forumu "Mumsnet", pitajući ostale korisnike za savet jer nije mogla da veruje svojim očima.

MORBIDNO I JEZIVO! Žena je umirala u bolnici, a kada je sestra došla samo je rekla: On je tu...

- Pitala sam se zašto nisam videla ove fotografije sedam godina, koliko smo u braku, ubacila sam CD u laptop i otvorila folder sa nazivom "venčanje". Ispostavilo se da je reč o fotografijama koje je na CD narezala moja svekrva - napisala je žena, objašnjavajući da je na disku zatekla preko 400 fotografija.

Burme
Foto: Profimedia

Ali čudan detalj u vezi sa njima bio je taj da nigde nije bilo - nje.

Nije bila bukvalno ni na jednoj jedinoj fotografiji!

NISTE IMALI POJMA! Evo zašto je dugmad kod muškaraca na levoj, a kod žena na desnoj strani odeće

- Pitala sam se, besno: "Šta je ovo!? Nema me NI NA JEDNOJ slici!" Slikano je iz takvih uglova da ja uvek ostanem skrivena ili van kadra. Isečena sam na svim grupnim fotografijama, a kada sam pozirala sa mladoženjom, slikan je samo on... Samo 400 fotografija čoveka koji se venčava... sam! Nije da sam ikada imala idealan odnos sa svekrvom, ali ovo mi je stvarno bilo previše!

"Zonu Zamfirovu" obožavate - a da li ste primetili ovu OGROMNU GREŠKU u popularnom filmu? (VIDEO)

U svojoj ispovesti, žena dalje navodi da je pomenula fotografije mužu, ali da je se on jedva nasmejao. Na spavanje je otišla sa saznanjem da je njegova majka "smišljeno platila nekome" da dođe na njihovo venčanje i snima fotografije na kojima neće biti mlade.

- Da li sam nerazumna ako mislim da je ovo stvarno j**eno čudno? A da i ne govorim da je nepristojno i blago psihopatski? - pitala je žena korisnike internet sajta.

(VIDEO) VODITELJKA IMA PEN*S NA GRUDIMA! Skandal u JUTARNJEM na najgledanijem kanalu! Gledaoci u ŠOKU

Više od 100 ljudi odgovorilo je na njen post, slažući se sa njom da ovo uopšte nije normalno.

CD
Foto: Profimedia

- Ja bih je pitao direktno o ovome jer za ovakav postupak bukvalno nema nikakvog opravdanja - glasio je jedan od komentara.

- Rekao bih da je kasno da se sukobiš sa njom, ali stvarno je veoma čudno i imaš puno pravo da budeš obazriva - poručio joj je drugi korisnik.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd