fbpx
Skip to main content
optička varka

PSIHO TEST: Šta prvo vidite na slici? Evo šta to govori o vašoj ličnosti! (FOTO)

Foto: Twitter/@PUNderbeard
Možda otkrijete nešto novo o sebi.

Čarls Alan Gilbert je još 1892. godine nacrtao sliku koja je postala jedna od najpoznatijih optičkih varki na svetu. Upravo ta slika je bila inspiracija nekim psiholozima da naprave test ličnosti. 

Ono šta prvo ugledate govori dosta o vama, pa ukoliko se usuđujete pročitajte odgovore. 

Prvo ste ugledali lobanju:

Za ljude koji prvo ugledaju lobanju veruje se da su slobodnog duha, ali ujedno i jaki i veoma strastveni. Većinu ljudi lobanja asocira na nešto mračno, strašno, na smrt, međutim, u ovom slučaju to i nije baš tako. Ona pokazuje vašu sposobnost da budete objektivni i sagledate celinu. Samim tim, poprilično ste mudri i mnogi vam se obraćaju za savet. 

Objektivnost povlači i realnost. Veoma ste samosvesni i čvrsto stojite na zemlji. Cenite sve blagodeti života i trudite se da maksimalno iskoristite sve što vam se pruža. Ne volite da gubite vreme na prazne priče i površna prijateljstva. Bitnije vam je da imate troje pravih, neko 10 površnih drugova.  

NOVI HIT NA INTERNETU: Evo kako da HIPNOTIŠETE vaše dete! (VIDEO)

Prvo ste videli ženu pred ogledalom:

Iako biste možda i voleli da nije tako, zapravo ste prava romantična duša. Imate manjak samopouzdanja, što je ustvari i razlog vašeg čestog bega u maštu. Volite da sanjarite kako bi nešto moglo da bude, ali vam fali hrabrosti da krenete u realizaciju istog. 

Na žalost, zlopamtilo ste, ili bolje rečeno, ne možete da prošlost ostavite tamo gde treba da ostane, nego joj se stalno vraćate puni nekog preispitivanja. Imate običaj da previše analizirate stvari. Esteta ste i uživate u lepim stvarima. 

I TO POSTOJI: Pogledajte prvenstvo u OBARANJU PALČEVA! (VIDEO)

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
beeg 's picture

beeg

Lobanju sam provalio tek kada sam pročitao tekst

6 | 0
:O's picture

:O

Jbt sve tacno >.<

1 | 0

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
-1 Beograd