fbpx
Skip to main content
Razmaženi bogataši

"SAMO PORŠE? NIJE FER!" Mislili ste da su bogata deca Instagrama bahata i razmažena? Čekajte da vidite OVA DERIŠTA

Foto: Twitter printscreen/@Fikor87
Razbacivanje!

Deca svetskih bogataša često se razmeću maminim i tatinim novcem na Instagramu, koji je postao njihova omiljena platforma za hvalisanje skupim stvarima o kojima običan čovek može samo da sanja. 

Sada su, međutim, zašli i na druge društvene mreže, pre svega na Snepčet, na kojem probijaju sve granice bahatosti. Tamo se hvale najnovijim poklonima koji su dobilo od mamica i tatica, a to listom prelazi granicu degutantnog. 

A VI, GDE ĆETE? E OVAKO letuju BOGATAŠKA DECA "sa Instagrama"! (FOTO)

Tako se na Snepčetu može videti kako mladi bogataši zlatnim polugama podupiru vrata, umesto tanjira koriste "ajpede", a "nutelu" na hleb umesto nožem mažu kreditnim karticama bez limita.

Ima i onih koji nisu zadovoljni rođendanskim poklonima od mame i tate, pa je tako jedan "nesrećni" mladić objavio fotografiju novog novcatog "poršea" uz komentar: "Nije fer, obećali su mi "ferari".

INSTAGRAM ELITA: Šta se desi kada bogatašica izađe iz kuće sa psom? (FOTO)

Od klinca koji se požalio da "ima previše novca u novčaniku", do drugog koji umesto toalet papira koristi novčanice od 50 evra, ove fotografije sa Snepčeta će vam vrlo plastično objasniti makar jednu stvar, a to je da novac ne može da kupi manire.

►A ugaleriji ispod pogledajte više fotki ovih razmaženih maminih i tatinih sinova!

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd