fbpx
Skip to main content
Elisane Silva

SAVRŠEN PAR: Manekenka je viša od dva metra, a udala se za muškarca koji je 40 centimetara niži (FOTO)

Foto: Instagram prinscreen/elisane_oficial
Ne zanima ih šta ko misli.

Manekenka Elisane Silva bila je visoka 175 centimetara kad joj je bilo svega deset godina. Nastavila je da raste, pa je sada 26-ogodišnja Elisane viša od dva metra, piše Metro. 

Bivši robijaši otkrivaju kakav je život u zatvoru - filmovi LAŽU, a jedna stvar je GORA u stvarnosti!

Bivši robijaši otkrivaju kakav je život u zatvoru - filmovi LAŽU, a jedna stvar je GORA u stvarnosti!

Njena visina nema veze sa genetikom, budući da joj je majka Ana Marija Ramos visoka 162 centimetra, a otac Luis 170 centimetara. Kasnije su otkrili da je njen rast uzrokovan benignim tumorom na hipofizi, što je prouzrokovalo prekomernu proizvodnju hormona rasta i gigantizam. 

"Još kao desetogodišnjakinja primećivala sam da nešto nije u redu, jer sam jedina u svojoj porodici i razredu imala neverovatnih 175 centimetara. To je bio šok za celu našu porodicu, jer sam bila najviši član u tako mladom dobu", rekla je Elisane za Metro. 

Nakon što je jedna brazilska televizija čula za njenu priču, ponudila je da pokrije sve medicinske troškove i da se izvrši nekoliko rutinskih testova, kako bi Elisane saznala zašto je tako visoka. 

Pre deset godina upoznala je Francinalda, koju ju je 2011. godine zaprosio, a venčali su se 2015. 

"Onog trenutka kad sam ga upoznala, odmah sam osetila povezanost, nisam ni primetila njegovu visinu. Francinaldo je visok samo 165 centimetara, što je gotovo 40 centimetara manje od mene, ali nije me briga. Iako je bio znatiželjan u vezi s mojom visinom i stanjem, nije davao nikakve zle komentare niti me osuđivao zbog mog izgleda", kaže manekenka.

Razlika u visini im, kaže, ne predstavlja problem. Imaju i trogodišnjeg sina Angela, koji je sada visok 94 centimetra.

"Iako smo znali da dobijamo ​​komentare od ljudi na ulici kad smo šetali zajedno, više nisam u središtu pažnje, sada imamo svog lepog sina. Angelo je s tri godine već visok 93 centimetra, ali ne verujem da će narasti toliko visok kao ja, jer mislim da moje stanje nije nasledno. Mislim da će narasti do prosečne visine, ali čak i ako ne bude tako, trebalo bi da prihvati jedinstveno bogatstvo koje je dobio", ispričala je. 

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
34 Beograd