fbpx
Skip to main content
Stanko Skrugor

Sećate se Stankića iz Sitija? NIKADA NEĆETE POGODITI čime se on danas bavi!

Foto: Instagram printscreen/stankoskugor
Nestao iz javnog života.

Asocijacija na devedesete na našim malim ekranima svakako je emisija "Siti". Kratka forma zabavnog karaktera na TV "Pink" imala je veliku gledanost, a među njenim voditeljima se, između ostalih, našao i Stanko Skrugor, koji se uopšte ne menja.

Stanko, ili kako ga ga je većina zvala Stankić, uz Boška Jakovljevića, Aleksandru Jeftanović, Mariju Maćić (danas Mariju Tarlać), Radu Radenović i Biljanu Obradović je čino prvu voditeljsku ekipu popularne emisije.

 

A post shared by Stanko Skugor (@stankoskugor) on

DANAS IMA 57 GODINA! Iznenadićete se kada vidite kako DANAS izgleda Pipi Duga Čarapa! (FOTO)

Prošle su godine od prvog emitovanja "Sitija". Stanko danas ima 46 godina, živi u Norveškoj i potpuno je promenio svoja života interesovanja. Bavi se istraživačkim radom na tamošnjem univerzitetu.

Nekadašnji voditelj se u jednom momentu povukao iz javnog života, završio Poljoprivredni fakultet u Beogradu, a zatim otišao u zemlju fjordova, gde je dobio postdiplomsku stipendiju. Danas je  magistar i bavi se istraživanjem prirodnih resursa, genetikom i uzgojem riba, obradom plodova mora.

 

Doctoral award ceremony at the Norwegian University of Life Sciences, so proud of @helleho

A post shared by Stanko Skugor (@stankoskugor) on

Pevao je NIJE MENE DUŠO UBILO VINO CRVENO: A evo kako danas IZGLEDA i šta radi legendarni pevač (FOTO)

Kako vidimo na njegovom Instgaram profilu Stanko mnogo putuje.

Stanka, kojeg su devojke obožavale, tako je lako prepoznati. A on povremeno boravi i u našoj zemlji i pre tri godine je bio gost jedne TV emisije sa Anom Stanić i nekadašnjim kolegom Boškom Jakovljevićem, koji se danas uspešno bavi modnim dizajnom.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
-5 Beograd