Skip to main content
JuTjub

ŠOK! Poznati jutjuber osuđen na 15 MESECI ZATVORA i novčanu kaznu od 22.000 evra zbog OVOG VIDEA

Foto: Profimedia
Uradio zaista groznu stvar!

Jutjubera Kanghuu Rena, poznatijeg pod imenom ReSet, osudili su u Barceloni na 15 meseci zatvora, a uz to mora platiti i kaznu od 22.000 evra zbog narušavanja moralnog integriteta beskućnika.

Naime, Ren je prošle godine objavio video u kojem je poklonio beskućniku keks. Međutim, unutar keksa, gde bi trebala biti bela krema, je bila zubna pasta.

Radi se o šali koja je dosta popularna na Jutjubu, ali se većinom izvodi kao šala u krugu prijatelja. Ren je odlučio 'našaliti' se s beskućnikom koji je, verojatno gladan, odmah prihvatio njegov keks.

Kako je naveo sud, beskućnik Džordž L. ubrzo je počeo da povraća nakon što je pojeo keks.

Ren je pokušao da se obrani na sudu da se radi samo o lošoj šali te da nije imao zle namere, ali sud mu je kao otežanu okolnost uzeo i njegove izjave iz video zapisa.

- Možda sam preterao, ali gledajte pozitivnu stranu. Ovo će mu pomoći da očisti zube. Mislim da ih nije očistio otkad je postao siromašan - rekao je Ren koji se u videu celo vreme smejao.

Sud je istakao i kako je Ren od svoje objave ove "šale" zaradio oko 2000 dolara.

Malo je verovatno kako će Ren odraditi zatvorsku kaznu jer mu je ovo prvi prekršaj. Prema zakonu, oni koji su osuđeni na manje od dve godine zatvora, a to im je prvi prekršaj, ne moraju odslužiti kaznu.

Međutim, Ren je dobio i još jednu kaznu. Mora ugasiti svoj Jutjub kanal, na kojem broji 1,2 miliona pretplatnika i ukupno više od 111 miliona pregleda, te društvene mreže na pet godina.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Grmljavina
28 Beograd