fbpx
Skip to main content
Svađa

SRAMNA TAJNA RAZORILA SREĆNU PORODICU: Kupila je dečku DNK test, a kada je stigao rezultat - otkrivena SUROVA ISTINA o njegovoj MAJCI

Foto: Profimedia/ilustracija
Neočekivani tok naizgled bezazlene situacije.

Jedna devojka se požalila zbog rođendanskog poklona koji je dala svom dečku, jer je sad cela njegova porodica mrzi. Naime, zbog svega je na površinu isplivala velika tajna zbog koje se dečkova porodica raspala.

Kako je objasnila na forumu, njenog dečka oduvek je zanimalo njegovo poreklo i porodično stablo te je li njegovo prezime povezano s plemićkim porodicama. Zbog toga mu je za rođendan poklonila set za testiranje DNK, kako bi konačno ispunio svoju želju i istražio porodično stablo.

Kad je dobio rezultate, saznao je više nego što je želeo. Pokazalo se da se njegov DNK poklapa sa dvoje ljudi u kasnim tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetim, u toj meri da bi mu mogli biti polubraća.

DNK test
DNK test
Foto: Profimedia/ilustracija

- Javio im se, malo prokopao i ispalo je da su njihov otac i njegova majka išli zajedno na fakultet. Videli su se nakon toga, ali vremenom je komunikacija isparila. Moj dečko je sumnjivo nalikovao tom čoveku, a i vreme druženja se poklapa. Nenamerno sam dečku otkrila da mu je mama varala muža s tim čovekom i da muškarac za kojeg je celi život mislio da mu je biološki otac uopšte nije u srodstvu s njim. Njegovi roditelji sad se razvode - napisala je.

- Moj dečko je oduvek hteo da napravi takav test, a sad me cela njegova oporodica mrzi - dodala je.

Kako kaže, krive je za sve jer da ona nije dečku kupila test, ništa od ovog ne bi se dogodilo. Drugi korisnici foruma poručili su joj da nije ona kriva,

- Nisi ti kriva, istina uvek ispliva - poručio je jedan, dok je drugi dodao: "Kako je to tvoja krivica? Da, bolje je živeti u neznanju, ali majka je ta koja je lagala i godinama skrivala istinu.

 

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd