Skip to main content
Devojčica ide u školu

SUROVO? Otac tera svoju ćerku (10) da svaki dan pešači 8 kilometara do škole, ovo je RAZLOG! VIDEO

Foto: Twitter printscreen/Matt Cox
Možete li ga opravdati?

Jedan otac iz Ohaja, SAD, odlučio je da kazni svoju ćerku (10) tako što juje naterao da svakog dana ide peške u školu čitavih 5 milja (8, 5 kilometara).

Razlog? Devojčicu je već kaznila škola zbog vršnjačkog nasilja, to jest, maltretirala je svoju drugaricu u školskom autobusu, pa joj je zabranjeno da se vozi sa ostalim učenicima do škole. 

-  Ova divna mlada dama je moja ćerka, i ove godine je već drugi put izbačena iz školskog autobusa, zbog maltretiranja učenika. Želim da budem potpuno jasan: nasilje je apsolutno neprihvatljivo. Pogotovo u mojoj kući. Kada je došla sa kaznom, rekla je: "Tata, moraćeš ti da me voziš u školu sledeće nedelje". Kao što vidite, sada shvata da se to neće dogoditi. Mnogo dece u današnje vreme smatraju da ono što roditelji rade za njih njihovo pravo, a ne privilegija. Kao što je vožnja automobilom ili autobusom do kuće. To je privilegija i tako treba da bude tretirana. Tako da danas, moja predinva ćerka će pešačiti 8 kilometara, po hladnoći. Znam da se mnogi među vama neće složiti sa ovom merom, i to je u redu, jer ja radim ono što smatram da je ispravno, da bih moju ćerku naučio lekciju i da je sprečim da bude siledžija. Deco, ako gledate ovo, molim vas da shvatite da je nasilje prema vršnjacima neprihvatljivo,  i neće biti tolerisano. Sve najbolje - rekao je otac koji je napravio snimak. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Nikola's picture

Nikola

To je za njeno dobro. Za to vreme dok bude štala do škole razmisliće o svojim postupcima.

9 | 0

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd