Skip to main content
sneg

U ovoj zemlji je GRUDVANJE ZABRANJENO punih 100 godina, a onda je 9-godišnji dečak rešio da PROMENI SVE

Foto: Srbija Danas
Evo kako...

Devetogodišnji dečak ubedio je lidere malog grada Severans u Koloradu da ukinu skoro stogodišnju zabranu grudvanja a već zna ko će biti prva "žrtva" - njegov mlađi brat.

Dejn Best, koji živi u gradu Severansu, predstavio je svoje argumente na sastanku gradskog odbora u ponedeljak uveče, a članovi su jednoglasno glasali da ukinu zabranu.

- Mislim da je to zastareli zakon. Želim da bacam grudvu a da ne upadnem u nevolju - rekao je Dejn.

LUDAČKI SVADBENI OBIČAJI: Naša braća to rade NA GROBLJU, neki piju iz WC ŠOLJE, a evo gde se cene DEBELE MLADE

sneg
Foto: Srbija Danas

Dečakova mama Bruk rekla je kako njen sin govori o grudvama otkako je pre mesec i po dana saznao da je zabranjeno bacati ih unutar granica grada.

Kada je poslednji put padao sneg, Dejn i njegovi prijatelji pazili su da li je policija negde u blizini i šalili su se kako krše zakon.

Da li je realno? POLICIJA u potrazi za mladićem koji je IZGUBIO VERENIČKI PRSTEN u kanalizaciji!

Kako je rekao pomoćnik gradonačelnika, ovo pravilo bilo je deo veće uredbe kojom je bilo zabranjeno bacati kamenje ili pucati projektile na ljude, životinje, zgrade, drveće, bilo koju drugu javnu ili privatnu imovinu ili vozila.

Grudve su se nalazile pod gradskom definicijom "projektila".

sneg
Foto: Srbija Danas

Sedeo je sa bebom u kući, kada je udario BRUTALAN zemljotres! Ovo ih je SPASILO! (VIDEO)

- Deca su uvek govorila da je zabranjeno da se grudvaju u Severansu, iako ih je vlast ohrabrivala, rekavši im da "imaju moć da promene zakon". Niko to nije uradio, dok Dejn nije uzeo stvar u svoje ruke - objasnio je pomoćnik gradonačelnika.

Dejn je tako poslao pisma svojim drugovima i tražio podršku za ukidanje zabrane. Kada su članovi odbora upitali Dejna koga želi da gađa grudvom, on je pokazao na svog mlađeg brata Daksa.

Dejn i njegova porodica istraživali su i druge odredbe grada, uključujući i onu koja u kućne ljubimce ubraja samo pse i mačke. Dejn ima morsko prase, što je takođe nezakonito u Severansu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd