fbpx
Skip to main content
Devojka

ULEPŠAJTE DAN sebi i drugima: Uradite OVO i ostvariće vam se ŽELJE

Foto: Profimedia
Svako od nas u životu ima neke svoje male rituale, koji su tu da nam pomognu da lakše preguramo svakodnevicu, još bolje obavimo svoje zadatke, ali i ulepšaju one posebne prilike.

Svako od nas u životu ima neke svoje male rituale, koji su tu da nam pomognu da lakše preguramo svakodnevicu, još bolje obavimo svoje zadatke, ali i ulepšaju one posebne prilike. To mogu biti jutarnji rituali koji nam pomažu da se razbudimo, rituali kojima ozvaničavamo svoju ljubav prema nekome, rituali kada u novogodišnjoj noći ili pred rođendanskom tortom čvrsto zatvorimo oči i jako “poželimo želju”…

Međutim, jedan od najlepših rituala stekli smo u ranom detinjstvu, još dok smo u majčinom krilu uživali u zadovoljstvu koje nam pruža ukus Plazme i mleka, učeći kako se se jede “hrana za velike”.

Ritual grickanja Plazme mnogi od nas upražnjavaju i dan danas, bez obzira na to koliko godina imali. Jednostavno, Plazma je uvek s nama tu, da nam se nađe – u učionici, kancelariji, na putovanju, na izletu, kad nas uhvati trema…

Zajedno s Plazmom delili smo i one lepe i one manje lepe trenutke, tako da slobodno možemo da kažemo da je ona naš životni saputnik i neko ko nas zaista dobro razume.

A sada je Plazma odlučila da nas obraduje jednim zaista divnim iznenađenjem.

Uskoro će se na policama prodavnica pojaviti ograničena serija Plazme od 150 grama, koja će biti zaista posebna, originalna i drugačija od svega što smo do sada navikli.

U pitanju su tri potpuno nova pakovanja Plazme. Na svakom će biti ispisana drugačija reč – “Ljubav”, “Jutro” ili “Želje” – tako da će svako od nas moći da bira ono koje mu je omiljenije ili nam prosto tog dana više leži na srcu.

No, tu nije kraj iznenađenjima. Na svakom od Plazma keksića biće ispisana različita reč. U pitanju su reči pomoću kojih se mogu opisati naše emocije i želje, ali i sve ono što bismo mogli da poželimo nekome.

Ukupno će biti 45 različitih reči, po 15 u tri različita pakovanja, a na nama je da ih pronađemo sve, jer ćemo tako moći da iskažemo sve što osećamo, ali tako da to “Sve stane u jednu reč”, što je i najnoviji Plazmin slogan.

Takođe, Plazma nas sve poziva da što pre isprobamo svoje novo omiljeno pakovanje Plazme od 15 grama i da –bez obzira na to da li smo se opredelili za Ljubav, Jutro ili Želje – sa njom na Fejsbuku i Instagramu podelimo svoje priče i rituale. Sve one koji staju upravo u tu jednu reč koju nam Plazma nudi.

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd