fbpx
Skip to main content
Zoi Roe

UNIŠTILA SVE! Kupio je nakit za suprugu i za ljubavnicu - prodavačica je zamenila poklone! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen/zozoroe
Najskuplja greška.

 

Prodavačica u jednoj zlatari nedavno je objavila, sada već viralan video, u kojem otkriva kako je "slučajno" razotkrila nevernog muža koji je došao da kupi nakit za suprugu i ljubavnicu.

Zoi Roe ima preko 300.000 fanova na TikToku, a nedavno je objavila video u kom je ispričala priču o mušteriji.

NEĆETE VEROVATI! U Australiji je OVO specijalitet

NEĆETE VEROVATI! U Australiji je OVO specijalitet

- Dakle, radim u zlatari i danas je došao jedan stariji gospodin koji je tražio nešto za suprugu povodom godišnjice braka – ispričala je Zoi u snimku koji je pogledalo preko sedam miliona korisnika.

- Posle nekog vremena izabrao je poklon za suprugu, a ja sam ga iz pristojnosti pitala "Da li je to sve", na šta je on rekao "Ne, to je to za nju. Ali želim da kupim još jedan poklon samo taj ću platiti drugom karticom” – ispričala je.

UŽIVAJU ZA SVE PARE! Dok je Ceca na Kipru evo kako se provode Bogdana i Veljko Ražnatović (VIDEO)

UŽIVAJU ZA SVE PARE! Dok je Ceca na Kipru evo kako se provode Bogdana i Veljko Ražnatović (VIDEO)

U TikToku koji traje samo jedan minut, rekla je da nije pridavala značaj ovom zahtevu jer je pomislila da prosto nema dovoljno sredstava na prvoj kartici, ali onda je usledio mali šok.

- Upitao me je da li imamo nešto s natpisom "devojka". Pošto sam rekla da imamo zamolio me je da vidi šta sve nudimo i dodao je da to planira da pokloni ljubavnici za godišnjicu. Pošto nismo imali kesice u drugim bojama zamolio me je da na dnu jedne napišem “K” za Kristinu, suprugu, a na drugoj “L” za Loru, ljubavnicu - rekla je Zoi ali je potom napravila dramsku pauzu i dodala:

- Sve bi se verovatno sjajno odvilo da nisam "slučajno" pobrkala lončiće. Slučajno sam pomešala imena, Lora mu je u stvari žena, a ne devojka? Ups - rekla je.

Iako je teško za poverovati, mnogi korisnici su napali tiktokerku u komentarima, govoreći da nije u redu što se umešala u sve to.

- Svi vi koji govorite da nije trebalo da se umeša ste onaj tip ljudi koji ne bi rekli najboljem drugu da ga partner vara - napisala je jedna korisnica.

- Ovo kažem kao žena koju je muž varao, meni bi sigurno pomogao ovakav postupak razotkrivanja - napisala je druga korisnica.

 

VRELA CECA! Sunčala se na luksuznoj jahti, a kad se okrenula, svi su ostali BEZ DAHA: "Au, ti ženo GORIŠ!" (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd