fbpx
Skip to main content
Izmet pauka

Uočila je crne tačke po kući - ZAPANJILA se kad je otkrila o čemu se radi! (FOTO)

Foto: Twitter printscreen/BaburaVelika
Sad na čišćenje...

Žena koja je primetila kako se oko njenog doma pojavljuju male crne tačke potražila je pomoć na Internetu kako bi utvrdila o čemu bi moglo biti reč.

Na fotografijama koje je objavila, vide se male crne tačkice na ragastovu. "Zna li neko što bi ove tačkice mogle da budu?" napisala je uz njih.

I KAMEN DA ZAPLAČE Nemački ovčar Mića već godinama dolazi na grob gazdarice Živke - ima RITUAL, a njihova priča će vas ganuti

I KAMEN DA ZAPLAČE Nemački ovčar Mića već godinama dolazi na grob gazdarice Živke - ima RITUAL, a njihova priča će vas ganuti

"Počele su da se pojavljuju ​​na pločicama u kuhinji kao nasumične mrlje, a onda je jutros ovo bilo na vrhu računara koje imamo u kuhinji", dodala je.

A kad su je drugi članovi grupe obavestili o čemu se najverovatnije radi, ostala je zatečena. Dakle, vrlo verovatno se radi o paukovom izmetu. S vedrije strane - vrlo lako se opere.

"Pažljivo pogledajte zidove svoje kuće i ako vidite nešto neobično što liči na mrlje od boje, gledate u paučji izmet", navodi veb stranica "Animal Hype", koju vodi autorka i blogerka Elis Mekdonald.

Navodi kako je izmet paukova taman, polutekući i mekan. S obzirom na paukovu ishranu, može imati nijanse crne, smeđe, bele ili sive boje, prenosi The Sun.

Kako bi se uklonio izmet, preporučuje se mešanje male količine izbeljivača s vodom, ostavljanje tečnosti na uprljanom području 15 minuta pre čišćenja i po potrebi ponavljanja tog procesa.

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

 

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Fog
6 Beograd