fbpx
Skip to main content
Tajland

USKRS I PRVI MAJ NA EGZOTIČNIM DESTINACIJAMA!

Foto: Promo
Za sve one koji sanjaju da se opuste na prelepim plažama dalekih tropskih destinacija, najveću prepreku u tome predstavlja organizacija tako dugog putovanja.

Ovom prilikom sve brige postaju prošlost, jer vas turistička agencija „Travelland“ vodi na najlepše tropske destinacije po veoma povoljnim cenama, za koje su takođe aktuelne i praznične akcije za Uskrs i Prvi maj!   

Doha, prestonica Katara, svoje blagostanje na koje je danas veoma ponosna duguje crnom zlatu.

Doha plaža
Doha plaža
Foto: Promo

Svojim posetiocima nudi prekrasne peščane plaže sa kojih se mogu posmatrati spektakularni izlasci sunca, prozirno čisto toplo more, šetnje duž velikih ulica i obilaske raznih gradskih četvrti, kao i živopisne pejzaže išarane oblakoderima. Najposećenije mesto u Dohi je suk Vakif, lavirint ulica koji odiše tradicijom i u kome možete pazariti razne proizvode i probati gastronomske specijalitete mnogih naroda sveta.

Doha, Katar
Doha, Katar
Foto: Promo

Suk Vakif najposećeniji je uveče i tokom noći. Uz sjajne ponude agencije „Travelland“, prestonica najbogatije države sveta može biti vaše sledeće odredište po ceni već od 299€! Ne propustite ni fenomenalnu prvomajsku First Minute ponudu i provedite 6 dana u Dohi po ceni već od 339€!

Dubai, raskošni gigant oduševljava sve svojim kontastima i spoju tradicionalnog i modernog.

Dubai
Dubai
Foto: Promo

Svojim dugim plažama, toplim i čistim plavim morem Dubai uliva nadu svakom ko želi da provede savršen odmor. Zaljubljenici u more mogu uživati u kupanju i raznim sportovima na vodi. Čak ni ljubitelji urbanih sredina nisu zapostavljeni. Bez daha će ih ostaviti najneverovatnije građevine ikada stvorene od strane čoveka. Sadržaj upotpunjuju brojni muzeji, džamije, restorani, luksuzni šoping molovi u kojima možete pazariti šta vam srce želi, brojni tematski parkovi koji ne postoje nigde više u svetu i još mnogo toga.

Dubai
Dubai
Foto: Promo

Ovaj najneobičniji deo sveta možete upoznati još sada po ceni već od 409€! Aktuelna je takođe i sjajna praznična ponuda, pa Vaskrs i Prvi maj u Dubaiju možete proslaviti po ceni već od 459€! Polasci su planirani za 27. i 29. april, kao i za 2. maj. 

„Ostrvo Bogova“, ostrvo nepreglednih prašuma, pirinčanih polja, aktivnih vulkana, jedinstvene arhitekture, gastronomije i kulture, kao i prelepih dugih plaža sa žutim, belim i crnim peskom. Da to su samo neke asocijacije za neponovljivo ostrvo Bali!

Bali
Bali, raj na zemlji
Foto: Promo

Okružen azurno plavim morem, posetiocima nudi veliki broj lokaliteta i atrakcija, kao i aktivnosti kojima se možete baviti – surfovanje, ronjenje i uživanje u šarenilu morskog dna, bavljenje raznim sportovima na vodi. Ovaj dragulj Indonezije nije nešto „već viđeno“ niti „kao i svugde“, već nešto potpuno novo, što još niste imali priliku da doživite! Sa „Travelland-om“, lepote Balija možete istraživati već od 27. marta, kada se organizuju individualni polasci, i to po ceni već od 429€! Dočekati Vaskrs i Prvi maj na egzotičnim plažama ovog ostrva zvuči i više nego očaravajuće, a sa specijalnom prazničnom ponudom to je i moguće po ceni već od 439€!

Već dugi niz godina godina Tajland je postao veoma primamljiva destinacija, naročito tokom zimskog perioda kada se mnogi užele sunca, mora, plaže i dobre energije.

Tajland
Tajland
Foto: Promo

Poznat je i po fantastičnoj kuhinji, tradicionalnim masažama i neverovatnim remek-delima prirode i čoveka. Smatra se najatraktivnijom turističkom destinacijom Azije a svako ko je posetio Tajland uvideo je jedan potpuno drugačiji, slobodniji svet. Pozitivna energija, ljubazni i nasmejani ljudi na svakom koraku, čitava zemlja iznenađujuće pristupačna i pogodna za obilazak a noćni život nadaleko poznat, toliko da je glavna tema razgovora svakog ko je iskusio sve njegove čari.

Tajland
Tajland
Foto: Promo

Tokom marta, Tajland možete posetiti po ceni već od 529€! Polasci su planirani za 14. i 24. mart, a putovanje obuhvata 9 noćenja (3 u Bangkoku i 6 na ostrvu Puket)! Osim toga „Travelland“ je propremio još jednu sjajnu ponudu, gde Uskrs i Prvi maj možete proslaviti na ostrvu Puket po ceni već od 599€! Polazak je planiran za 24. april. 

Smeštena je između dve Amerike, ostrvo nestvarnih krajolika i svedok burne prošlosti koja je ostavila neizbrisive tragove u društvenom uređenju, ekonomiji, kulturi i običajima, kreirajući po svemu jedinstven način života stanovnika ovog ostrva. O da, reč je o Kubi!

Havana Kuba
Havana Kuba
Foto: Promo

Dopustite da vas opčine kaldrmisane ulice, barovi, ulični plesači i trošna kolonijalna arhitektura stare Havane, ili duge peščane plaže najpoznatijeg kubanskog letovališta Varadera. Usudite se da sledite neobičan ritam života u ovoj zemlji prepunoj suprotnosti, prepustite se njenom zanosu i doživite jedno sasvim novo neponovljivo iskustvo. Iskoristite sjajne First Minute ponude pa tokom februara i marta uživajte u magiji ovog idiličnog ostrva po ceni već od 1199€. Polasci su planirani za 6., 13. i 20. februar, kao i za iste dane u martu. Ne propustite ni specijalnu Frst Minute ponude vezanu za polaske od 27. marta do 12. juna, kada ćete imati priliku da predstojeće praznike na Kubi po ceni već od 999€!

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/
 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd