fbpx
Skip to main content
jaja

USKRŠNJE IGRE JAJIMA: Evo šta, sem lupanja, možete da radite s njima!

Foto: Twitter/@montessori2016
Idealno za celu porodicu.

Svima je najzanimljiviji deo kada treba da se kuckaju jajima i odmeravaju "snage", međutim, da bi vam Uskrs prošao još zanimljivije, zašto ne biste uvrstili još dve igrice?

BEZ KUPOVNIH KESICA: Evo kako da sami napravite PRIRODNU boju i ofarbate jaja!

OVE OBIČAJE OBAVEZNO ISPOŠTUJTE! Evo šta PRVO treba da uradite na vaskršnje jutro!

Traženje jaja

Igra sakrivanja jaja može da bude i te kako zabavna. Neko će da se obraduje, neko možda i naljuti, ali sigurno je da ćete imati veći osećaj zajedništva. Ako živite u kući, jaja možete da sakrijete i napolju, u dvorištu, a ako ste u stanu, svuda po sobama. Pazite samo da to ne budu mesta gde biste mogli lako da ih zgnječite. Takođe, dobro prebrojte koliko jaja sakrivate, da se ne bi desilo da neko ostane nepronađeno. Mada, pronašli biste ga možda nakon nekoliko dana, vodeći se neopisivim smradom. 

Naravno, onaj ko na kraju igre ima najviše jaja je pobednik.

Uskršnja jaja
Foto: Srbija Danas

Bacanje jaja

Ova igra se igra dvoje po dvoje. Sigurno vam je ostalo neko jaje koje niste skuvali ili obojili pa iskoristite za ovu igru spretnosti. Uzmite u obzir da bi se igra završila jaje mora puknuti, tako da baš i nije za zatvorene prostore i ljude kojima smeta nered. Igrači stoje jedan nasuprot drugoga i lagano se dobacuju jajima. Cilj je održati jaje u komadu što duže. Postoje dve opcije kako se igra. Prva je da igrači igraju jedan protiv drugog, a druga da se slože parovi i zadnji par koji će još uvek imati celo jaje je pobednik. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd