fbpx
Skip to main content
Hotel

VEROVALI ILI NE, ali ove stvari su zaista pronađene u HOTELSKIM sobama!

Foto: Profimedia
Dešava se, na sreću retko.

Gosti hotela, a posebno osoblje je pronalazilo u sobama razne stvari, prosto da ne poverujete da se tako nešto može zaboraviti.

JAKA KONKURENCIJA: Ovo je zvanično najlepša novčanica na svetu! (FOTO)

Ovo su samo neke od najčudnijih zaboravljenih stvarčica:

ZOVU JE MEDUZA! Njena frizura vredi 40 miliona i ima obezbeđenje! (FOTO)

Veštačka noga

Ispod kreveta jednog hotela u Londonu, žena koja je je ušla u sobu pronašla je levu nogu, doduše drvenu! Zvala je recepciju i pitala se - kako je moguće da neko to zaboravi, ali i da sobarice nisu videle, kada su čistile sobu?!

VENČANJE MEĐU RAFOVIMA: Tu su se UPOZNALI i odlučili da se tu i venčaju, ALI to nije najčudnije...

Tarantula

Bez obzira na to što su na prozorima bile mrežice, gosti jednog hotela na Tajlandu, doduše niže kategorije, videli su tarantulu na zidu pored kreveta! Izleteli su napolje, bez obzira na to što je bilo gluvo doba noći, i spavali su iznajmljenom automobilu.

Tarantula
Tarantula
Foto: Profimedia

Urna

Šta biste vi uradili da uđete u hotelsku sobu, u jednom uglu vidite kacigu za motor i torbu, a u torbi urnu?! Ovi turisti, koji su obilazili Kaliforniju, su svoj pronalazak odmah prijavili recepciji, ali su ostali u svojoj sobi.

MRDNEŠ, GOTOV SI! Stajao je na semaforu ispred policije, a ZNAK NA NJEMU ga je ukočio od straha

Pištolj

I to ispod jastuka! Jasno je da prethodni gost hotela nije imao mirnu savest, ali i da čistačice ne rade dobro svoj posao. Novi gost je bio dovoljno pametena da ne dodiruje pištolj, ali i da traži da ga premeste u drugu sobu. Dobio je predsednički apartman, u istom hotelu na Menhetnu.

Pištolj
Pištolj
Foto: Profimedia

Stakleno oko

Veštačko oko bilo je u čaši u kupatilu, pronalazač je bio novi gost koji je prijavio "čudnu stvar" u svojoj sobi, a bivši gost je bio presrećan kada su mu javili da može da dođe po svoje zaboravljeo oko u jednom hotelu u Kaliforniji.

Isplivali JEZIVI detalji tragedije u Kladovu: Sin UBIJENE Mirjane JEO po komšiluku, razlog KIDA DUŠU (FOTO)

Nešto golo

Zamislite da uđete u svoju sobu, legnete u krevet i tamo vas dočeka go muškarac! Sve se dešava u jednom malom porodičnom hotelu u Australiji, gde su na recepciji greškom istu sobu izdali dva puta u jednom danu!

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
14 Beograd