fbpx
Skip to main content
Psihotest

VIDITE ŽENU ILI NEŠTO DRUGO?! Ovaj BRZI TEST vam otkriva sve o vašoj budućnosti - SREĆA ILI NESREĆA

Foto: Twitter printscreen/@sakriosamime
Pogledajte!

Ovu sliku je napravio umetnik pod imenom Oktavio Okampo, a verovatno će vas "na prvu" zbuniti.

Na prvi pogled, sa slikom se nešto čudno događa. Ali, to je samo prvih nekoliko trenutaka, a onda počinjete da vidite jasnije oblike.

Zapravo je slika svojevrstan psiho test - šta ste prvo videli na slici otkriće vam tajnu: da li ste zadovoljni sobom ili je došlo vreme da se menjate...

1. Cveće

Cveće obično simboliše lepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku lepotu.

Rascvetalo cveće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspeh! Ovo može biti povezano s poslom, zanimanjem ili novom vezom.

Ne zaustavljajte se na već postignutom!

2. Maska

Maska može značiti to da se nalazite u procesu lične transformacije.

Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu, drugu za komunikaciju s ljudima i treću koja je namenjena za bliske ljude.

Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću ili je možda došlo vreme da sagledate sebe u apsolutno novom svetlu?

Pod maskom, čovek može da prikrije svoje pravo lice, karakter ili namere, maskom se može definisati i osoba koja nosi zagonetan izraz. Postoji li neko među vašim poznanicima ko skriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osećate li i vi da treba da skrivate svoje istinsko “ja”?

3. Žena

Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lepe mlade žene to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspeh. Žena s razbarušenom kosom znači opasnost, a bolesniku težak oporavak.

4. Lišće

Lišće je simbol rasta, obilja i postignuća, posebno ako je zeleno, sveže i sočno. Lišće označava sreću i uspeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvetati u punoj snazi.

Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati srećan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasledstva.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd