fbpx
Skip to main content
raskid

ZGROŽEN NJENIM ZAHTEVOM: Devojka traži od momka da UKLONI TETOVAŽU - a reč je o vrlo emotivnom simbolu

Foto: Profimedia
Ko je u pravu?

Muškarac (26) tvrdi da njegova devojka od njega traži da ukloni tetovažu sinovljevog imena. U anonimnoj objavi na Reditu, korisnik ove društvene mreže objasnio je da je imao 18 godina kada je njemu i tadašnjoj devojci preminuo sin koji se prerano rodio.

- Voleo sam ga od prvog minuta. Bilo je jako teško i na neko vreme me uništilo - priznao je on u podužem tekstu.

Nedugo nakon smrti tetovirao je sinovljevo ime i datum rođenja na grudi. Njegovoj sadašnjoj devojci već neko vreme smeta tetovaža, ali nije htela ništa da govori misleći da će preći preko toga. Ime njegovog sina je isto kao ime njenog bivšeg dečka.

par
par
Foto: Profimedia

- Bio je grozan, čisto zlo, prošla je kroz puno toga i trajno ga izbacila iz svog života - istakao je muškarac u svojoj ispovesti. Budući da ime bivšeg dečka stalno viđa na prsima sadašnjeg partnera, zamolila ga je da ga ukloni.

- Ona tvrdi da zna da je to ime mog sina, ali kada smo na plaži ili ne nosim majicu ili se spremamo na s*ks, vidi moju tetovažu i um joj odmah skrene na bivšeg dečka. Rekao sam joj da ne želim da je uklonim. Činjenica da imam sinovljevo ime tetovirano na sebi puno mi znači jer on nije deo mog života ni na koji drugi način. Pokušao sam da budem iskren i pun razumevanja jer znam da joj je bivši bio kreten, ali ona je i dalje ljuta na mene. Rekla mi je da je mislila da ću uzeti njena osećanja u obzir jer je bila iskrena i da sam sebičan jer to ne želim da učinim, ali zaista ne znam šta da radim. Ne možemo da promenimo to što je ime mog sina isto kao ime njenog bivšeg. Želim da zadržim tetovažu - otkrio je korisnik Redita.

LUDNICA NA AERODROMU: Ispraznili su ceo avion jer dvogodišnja devojčica nije imala masku (VIDEO)

LUDNICA NA AERODROMU: Ispraznili su ceo avion jer dvogodišnja devojčica nije imala masku (VIDEO)

(FOTO) JEZIV PRIZOR: Ušla je da se tušira i u kabini zatekla GROZNO STVORENJE - ima ogromne očnjake

(FOTO) JEZIV PRIZOR: Ušla je da se tušira i u kabini zatekla GROZNO STVORENJE - ima ogromne očnjake

Majka je ŽENILA sina, a kada je ugledala beleg na ruci buduće snaje, srušila se pred svima

Majka je ŽENILA sina, a kada je ugledala beleg na ruci buduće snaje, srušila se pred svima

Upitao je druge korisnike društvene mreže da li je nerazuman, a njegovo pitanje podelilo je korisnike. Dok je većina saglasna sa tim da devojka nema kontrolu nad njegovim telom, drugi su pisali kako razumeju zašto joj je teško stalno da gleda to ime.

"Žao mi je tvoje devojke, ali ona nema nadležnost nad tvojim telom, a tvoj bol i trauma su jednako vredni kao njeni", "Ime je nikad nije povredilo, već osoba , a ako to ne prihvati, možda je vreme da se raziđete", "Prošla sam kroz istu stvar i morala sam da pređem preko toga. Još mi je neugodno, ali ako odabereš život u prošlosti, onda ne živiš život u punom potencijalu", bili su neki su od komentara.

 

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd