fbpx
Skip to main content
Ket Mekdonald

ŽIVOT NAGLAVAČKE: Dobila je DNK test za Božić i otkrila šokantnu porodičnu tajnu! (VIDEO)

Foto: TicToc printscreen/catmcdonald
Neke stvari je bolje bne znati.

Šokantna porodična tajna otkrivena je nakon što je Tiktokerki poklonjen DNK test za Božić.


Dok je Duško Tošić igrao i pevao sa OVOM damom, Jelena Karleuša činila samo JEDNO! (FOTO/VIDEO)

Ket Mekdonald je na TikToku podelila snimak koja je postao viralan, a u kojoj je otkrila tajnu koja joj je promenila život. Rekla je kako je njen otac imao "genijalnu ideju" da pokloni svima u porodici DNK test.

Kaže kako se čitav život identifikovala kao Irkinja ("prezivam se Mekonald i kosa mi je svetlocrvena"), ali ispostavilo se da je 75 odsto Norvežanka i nula odsto Irkinja. Ironičan rezultat, dodaje, dobila je na Dan Svetog Patrika, najpoznatiji irski praznik. 

Dok je Duško Tošić igrao i pevao sa OVOM damom, Jelena Karleuša činila samo JEDNO! (FOTO/VIDEO)

 

"UNAKAZILE SU SVEST!" Dejan Milićević o saradnji sa Stanijom, pa se dotako pevača koji mu duguju novac!

"UNAKAZILE SU SVEST!" Dejan Milićević o saradnji sa Stanijom, pa se dotako pevača koji mu duguju novac!

Kaže kako se odmah suprotstavila porodici, a otac joj nije verovao. "Dobila sam podudaranje za oca, ali to jednostavno nije bio on", rekla je. "Svi su bili u šoku, uključujući moju majku", nastavila je.

Ket je otkrila kako se radi o starom porodičnom prijatelju, za koga sada sumnja da je njen biološki otac. "Kao neko čiji rodoslov doslovno odiše privilegijom, želim da kažem da sam vrlo zahvalna za život koji su mi pružili moji roditelji", priznala je. "Ali, mirišem sr*nje."

"On je milijarder", rekla je posle pretrage očevog imena. "On je vlasnik velike kompanije i njegove tri ćerke rade za njega", kaže. Dodala je kako je "vozila preko pola zemlje da dođe do njegove kancelarije", ali i kako je odbio da se nađe s njom nakon što je čuo njeno ime.

Rekla je i da ne misli da odustane od svoje potrage za istinom i, iako su neki posumnjali u njenu priču, mnogi su joj poželeli sreću.

Njen video prikupio je više od 4 miliona pregleda.

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd