Skip to main content
žena boluje od raka

ZBOG HEMOTERAPIJE OBE NOGE U GROBU... A onda je Dušica probala OVAJ LEK i OZDRAVILA (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Centar za Prirodnu Medicinu
Konvencionalno lečenje ju je skoro ubilo.

Bila je sa obe noge u grobu i svi su mislili da je to kraj. Dušica je imala rak pluća, i kao većina obolelih radila je sve kako su joj lekari savetovali, ali konvencionalni način lečenja ju je prikovao za krevet. Nije joj bilo bolje i postala je nepokretna. 

Pošto joj hemoterapija nije nešto pomogla, lekari su se pomirili sa njenim zdravstvenim stanjem i bez objašnjenja pustili kući da umre. 

Međutim, njen sin je preuzeo slučaj u svoje ruke i odlučio da majku leči prirodnim putem, alternativnom medicinom. Kroz nekoliko meseci i naporne terapije, Dušica je danas živa i zdrava, i kaže da se nikada bolje nije osećala. 

Zahvaljujući informacijama koje smo izneli njen sin preuzima dalje lečeje i odlučuje se da svoju majku leči prirodnim putem. Nakon par meseci teške i naporne terapije i borbe za život Dušica je danas živa i zdrava, i kaže da se nikada bolje nije osećala.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Nik's picture

Nik

Prepuna su groblja zbog hemoterapije, iako nije lek, onkolozi uporno insistiraju na njoj.Zasto? Iz iskustva znam sta je hemoterapija. Pre će se umreti od hemo nego od raka.

2 | 0

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd