Skip to main content
kobasice

KOBASICOM PROTIV IMPOTENCIJE: Sadrži SVE OVO, nema sumnje da biste je odmah pojeli (FOTO)

Foto: Facebook/Sergej Mihajlović
Nećete zažaliti.

Ovih dana, tržište Velike Britanije bogato je za jedan vrhunski proizvod. Reč je o kobasici SOS Viagra Sausages koja sadrži, ni manje ni više, sastojke vijagre, a sve u cilju rešavanja erektivne disfunkcije. Na taj način, kako naučnici smatraju, smanjiće se broj depresivnih muškaraca koji iz "neuspeha muškosti" sve češće izvršavaju samoubistva. 

Ova kobasica sadrži biljke ginseng i krespin, esencijalnu aminokiselinu argin koje doprinose poboljšanju "muškosti" i popravljaju raspoloženje. 

Očekivano, kobasice mogu kupiti samo stariji od 18, a iza projekta stoji "Fathers4Justice", organizacija koja već godinama upozorava na porast mentalnih bolesti kod muškaraca. Najviše su fokusirani na depresiju i to iz razloga jer su samoubojstva vodeći razlog smrti muškaraca starih do 45 godina. 

Da stvari budu još gore, opasnost od depresije raste oko 300 odsto u slučaju razvoda od partnera, a čak 60 odsto muškaraca tokom života boluje od neke vrste depresije ili anksioznosti. 

Predstavnici kompanije "Fathers4Justice" nadaju se da će njihove nove kobasice, osim što će nasmejati ljude, povećati svest o sve brojnijim slučajevim depresije, a obolele ohrabriti da o svojim problemima pričaju bez srama od stigmatizacije.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd