fbpx
Skip to main content
oči

Odaberi jedno oko i otkriće ti tvoju SKRIVENU STRANU LIČNOSTI! (FOTO)

Foto: Twitter/@curiosidadesn24
Usuđuješ li se da pokušaš?

Pred vama je test za koji kažu da je jedan od najtačnijih ikada. 

Potrebno je da se dobro skoncentrišete i odaberete sliku koja vas najviše privlači. Možete zapravo da odaberete najviše dve, pa ćete u tom slučaju, takvom kombinacijom dobiti pravu sliku. 

Nemojte da varate, pa da čitate odgovore pre vremena, budite iskreni i otkrićete nešto novo o vašoj ličnosti. 

Tip 1

Od momenta kada pustiš neku osobu u svoj život, ne plašiš se da rizikuješ. Veoma si socijalna osoba, smela, lako se zaljubljuješ. Prema drugima si iskren/a i nije ti teško da oprostiš ukoliko su te povredili. 

Tip 2

Voliš da misliš o velikim stvarima, biraš teme za razgovor koje se tiču svih ljudi na svetu. Zanima te dobrostanje svih tvojih bližnjih, porodice i prijatelja, a ljubav tražiš na svim mestima, bez obzira na socijalno/ekonomsko stanje te osobe. Sanjaš o putovanjima i poznanstvima, ne voliš da budeš u zatvorenom, darežljiv si i pravi prijatelj. 

Tip 3

Ti si jedna neorganizovana osoba. Ne voliš da deliš životna iskustva, imaš jak karatker i ne pokazuješ pred bilo kim svoja osećanja. Voliš izazove i nemaš običaj da se duže vreme zadržavaš sa istim partnerom. 

Tip 4

Mnogo očekuješ od drugih jer želiš da primiš ono što daješ. Pravden si, inteligentan, dobro upravljaš svojim vremenom i uživaš u životu. Voliš da deliš stvari sa sebi dragim ljudima i veoma si romantična duša. 

Srećna žena
Foto: Profimedia

Tip 5

Imaš velike ideje koje ne voliš da deliš, fokusiran si, odišeš poverenjem, sa velikim težnjama u životu. Voliš da istražuješ, a ljubav doživljavaš veoma intenzivno. Veruješ ljudima. 

Tip 6

Više voliš da posmatraš okolinu pre nego doneseš bilo kakvu odluku. Osećaš se nesigurno, brzo menjaš mišljenje, sentimentalan si i nemaš jasnu predstavu o tome šta želiš od života. 

Tip 7

Misliš da je život jedno zamršeno klupko. Sa lakoćom menjaš temperament, prija ti samoća, za ono šta naumiš imaš veliku koncentraciju, želiš da budeš vlasnik onoga što te okružuje i ne voliš da deliš. 

Tip 8

Ti si po prirodi mirna ličnost, uvek misliš kako da uradiš nešto a da ne napraviš neku grešku. Astralna si osoba i vodiš se putem koji ti je namenio tvoj horoskopski znak. Često deliš sa drugima tvoje nemire i ne želiš da te neka ljubav povredi jer možeš veoma jako da voliš.

Tip 9

Mladalačkog si duha. Voliš slobodu, vodu, putovanja, preferiraš romantiku, da doživiš nove avanture i voliš da imaš starije partnere.  

GUTAČI ENERGIJE: 7 načina kako da se nosite sa TOKSIČNIM LJUDIMA

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
12 Beograd