Skip to main content
par

ALFA MUŽJAK! Muškarac rođen u ovom znaku zna kako da POSTUPA prema ŽENI, uz njega sve ide kako treba

Foto: Profimedia
Ne voli igrice, a ako te zavoli, nemaš brige...

Ukoliko ste u potrazi za alfa mužjakom, muškarcem koji će da vam da slobodu, a u isto vreme bude vaš oslonac i sigurna luka, onda je za vas Bik. Nema toga što ne mogu postići ukoliko su zainteresovani, veoma su ambiciozni i sigurno da nikada nećete morati da ih motivišete da postižu golove u životu. Bitno je samo da budete deo njihovog života i da im takođe uzvraćate ljubavlju i odanošću. 

Mogu biti veoma tvrdoglavi u nekim situacijama ili opsednuti karijerom, ali ono što je takođe veoma bitno je da ih razumete u ovim situacijama. 

DVA SLOJA SALA NA STOMAKU, OPUŠTENE GRUDI: Dalila Dragojević se SKINULA u kupaći, prizor zapalio mreže (FOTO)

DVA SLOJA SALA NA STOMAKU, OPUŠTENE GRUDI: Dalila Dragojević se SKINULA u kupaći, prizor zapalio mreže (FOTO)

"TOP RIBA" - VITKE NOGE I RAVAN STOMAK! Pogledajte KAKO je Miljana Kulić IZGLEDALA pre "Zadruge" (FOTO)

"TOP RIBA" - VITKE NOGE I RAVAN STOMAK! Pogledajte KAKO je Miljana Kulić IZGLEDALA pre "Zadruge" (FOTO)

Kako razumeti muškarca rođenog u znaku Bika

Kada je muškarac Bik u pitanju neophodno je da znate da je on izuzetno tvrdoglav,  u svakom smislu te reči. No to ne znači  uvek i nesto loše, jer ova osobina muškarca Bika  čini jedinstveno upornim i muškarac Bik  će završiti sve što je počeo. Ovaj gospodin je veoma oprezan i obazriv  u životu i iz predostrožnosti uvek ide na sigurno. Avanturu će ovaj muškarac uvek žrtvovati zarad praktičnih stvari i iz razloga što ne voli promene. Jedino kada je siguran pokazuje svoje pravo lice.

bik
Foto: Profimedia

Muškarac Bik napornim  radom  stiže do onoga  što ima i može biti sebičan kada je reč o njegovim omiljenim stvarima, tako da postoji  granica  koju sam postavlja, a vezano za to šta će podeliti sa vama. On nije škrt, rado će podeliti lepe trenutke sa partnerkom i  prijatljima.  Ispod  njegove mirne i naizgled staložene prirode, krije se velika upornost.  I jos nešto, ukoliko pozajmite stvar od ovog muškarca, postarajte se da istu vratite u skladu sa dogovorom.

Zemljani, snažan  i jak, muškarac Bik u životu i ljubavi voli da se prepusti svim blagodetima. Izuzetno je  senzibilan  te bolje reaguje na suptilne i nežne dodire nego na grubosti. Kada je zaljubljen sva njegova mudrost nestaje i tada je spreman na svakojake ludosti. Veoma voli da je zaljubljen i da ima nekoga pored sebe, to predstavlja jak motiv u svemu [to radi. Njegov temperament u stvari je rezultat duboko utemeljene strasti.

Bik ne voli površne odnose u ljubavi. On sve prihvata  zdravo za gotovo, pa ako zaista ne nameravate ništa ozbiljno sa njim, nemojte koristiti  fraze kao što su  "pauza"  u vezi  ili "otvorena veza". Ove reči ne postoje u njegovom rečniku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd