fbpx
Skip to main content
Dan zaljubljenih

ASTROLOGIJA OTKRIVA: Šta vam donosi DAN ZALJUBLJENIH prema horoskopskom znaku?

Foto: Profimedia
Ne zaboravite da retrogradni Merkur počinje 17. februara!

Nažalost, vaše kutije sa čokoladom i buketi ruža neće ostati zaštićeni od haosa koji sledi. U slučaju da niste svesni, retrogradna kretanja Merkura se dešavaju 3-4 puta godišnje u kojima planeta komunikacije, racionalnog razmišljanja i transporta počinje da stvara haos i stagnaciju u životima ljudi.

Međutim, negativni efekti retrogradnog kretanja Merkura osetiće se i za Dan zaljubljenih, pre nego što započne retrogradno kretanje ove planete.

Astrološke pčelice: 3 NAJPAMETNIJA znaka Zodijaka

Astrološke pčelice: 3 NAJPAMETNIJA znaka Zodijaka

Maske su pale: S*ksualne FANTAZIJE svakog horoskopskog znaka

Maske su pale: S*ksualne FANTAZIJE svakog horoskopskog znaka

ISTINSKI VOLE: Ovi horoskopski znaci imaju samo jednu veliku ljubav u životu

ISTINSKI VOLE: Ovi horoskopski znaci imaju samo jednu veliku ljubav u životu

Šta očekivati na Dan zaljubljenih prema horoskopskom znaku?

Svi horoskopski znaci osetiće efekte ove neodlučne planete, tako da će vaši planovi u poslednjem trenutku biti otkazani ili se može pojaviti vaš bivši partner i uništiti vaš novi romantični odnos. Međutim, jedino što je sigurno je da 14. februara ove godine neće biti dosadno.

Evo šta Merkur priprema za Dan Zaljubljenih na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Retrogradni Merkur uzrokovaće vam puno glavobolja na Dan zaljubljenih. Nemojte planirati noćni izlazak sa partnerom i bilo koje druge velike planove ostavite za kasnije. Ostanite kod kuće sa partnerom i odmarajte glavu i um jer vam je mozak preopterećen i treba mu odmor. Očistite raspored i posvetite ovaj dan samo svom partneru.

Bik

Možda postoji napetost između vas i vaših prijatelja ili vašeg partnera jer se stare rane ponovo otvaraju za to vreme i to će stvoriti stare probleme na površini. Možete nastaviti raspravu sa prijateljem, ali ne raspravljajte se dok ne čujete šta druga strana ima da kaže, a zatim ljubazno rešite problem. Ako postoje nerešeni problemi, očekujte da ćete ih morati rešiti.

Muškarac ljubi ženu po vratu
Foto: Profimedia

Blizanci

Neuspeh u komunikaciji na radnom mestu može vas naterati da se posvađate sa kolegama - definitivno ne baš romantične vibracije za Dan zaljubljenih. Neočekivani problemi na poslu mogu da poremete realizaciju vaših romantičnih planova. Ali nemojte se uznemiriti jer dan kasnije možete uveče proslaviti Dan zaljubljenih.

Rak

Organizovanje putovanja bez većih prepreka biće gotovo nemoguće tokom retrogradnog Merkura, tako da verovatno neće uspeti vaši planovi za taj vikend. Ako planirate romantični provod, budite spremni da otkažete planove. Ali dobra vest je da možete planirati romantično veče u svom gradu. Budite fleksibilni i kreativni ako želite da provedete veče za pamćenje i romantično, bez napuštanja grada.

Lav

Raspored vam je neuredan, a komunikacija još neurednija, tako da svi vaši veseli planovi za Dan zaljubljenih neče biti baš uspešni. Pokušajte da kontrolišete svoje emocije i postavite granice sebi i drugima. Vaše planove biće teško realizovati, zato budite spremni da preuzmete odgovornost za svoje planove i postupke.

Devica

Merkur je vaša vladajuća planeta, tako da će vas retrogradni pokret tačno pogoditi u najtežim danima, posebno kada je reč o vašoj voljenoj osobi. Možda postoji više ljudi koji vas zanimaju, ali onaj koji vas najviše zanima ne posvećuje vam dovoljno pažnje. Dobijate puno mešovitih signala i nesporazuma, zato pokušajte da to ne shvatate previše lično.

Vaga

Za Dan zaljubljenih, najbolje je dati prednost partneru i kvalitetno vreme posvetiti sebi i svojoj voljenoj osobi. Posetite spa centar i opustite se sa voljenom osobom kako biste se oslobodili napetosti i stresa. Vaš astrolog preporučuje zajedničku opuštajuću masažu.

Seks
Foto: Profimedia

Škorpija

Rasprava i bivši partneri idu u paru, zato budite oprezni jer vas mogu proganjati prošli partneri i pokušati da sabotiraju novu ljubav. Bivši partner će želeti da spreči planove s vašim novim partnerom. Ne dozvolite da neko ko je već imao priliku biti s vama uništi vaše šanse sa nekim drugim. Postavite granice!

Strelac

Ove godine nećete biti raspoloženi da slavite Dan zaljubljenih. Želećete da ostanete kod kuće dalje od reflektora. Ali to ne znači da vaš partner neće doći da proslavi sa vama. Noć učinite romantičnom planirajući nešto intimno sa svojim partnerom.

Jarac

Retrogradni period je pakao kada je u pitanju jasna komunikacija, i efekte iste osetićete na veoma intenzivan način na Dan zaljubljenih. Tračevi mogu uništiti mnoge stvari, ali vrlo brzo ćete saznati istinu. Ne oslanjajte se na glasine koje čujete. Budite otvoreni za razgovore sa svojim partnerom i prijateljima, tako da možete nadmašiti bilo koju dramu.

Vodolija

Upravljanje novcem može biti zaista teško tokom retrogradnog Merkura, jer vaše razmišljanje postaje mutno i pravite puno grešaka. Nažalost, to može uticati na slobodu koju imate da napravite aranžman za Dan zaljubljenih. Finansiranje vam može narušiti planove, a šokiraćete se jer niste bili svesni da se vaš bankovni račun smanjuje. Da biste to izbegli, planirajte zabavno veče za koje neće biti potrebno mnogo novca.

Ribe

Zbog retrogradnog Merkura, gotovo nemoguće je napraviti snažne planove za Dan zaljubljenih. Pored toga, zbunićete se kako proslaviti ovaj dan i nećete moći da odlučite da li želite da budete sa prijateljima ili sa partnerom. Pokušajte biti fleksibilni, ne pravite previše određenih planova i pogledajte da li je sve urodilo plodom.

Maštoviti i kreativni: Ovaj znak često doživljava neprijatnosti

Maštoviti i kreativni: Ovaj znak često doživljava neprijatnosti

Surova istina: NAJOKRUTNIJE stvari koje radi svaki horoskopski znak

Surova istina: NAJOKRUTNIJE stvari koje radi svaki horoskopski znak

Rođen za slavu: Ovaj znak ima najveće šanse da postane POZNAT

Rođen za slavu: Ovaj znak ima najveće šanse da postane POZNAT

Klonite ih se: Najveći PREVARANTI rođeni su baš u ovom znaku

Klonite ih se: Najveći PREVARANTI rođeni su baš u ovom znaku

Izgled ili ličnost? Evo šta najviše privlači svaki horoskopski znak

Izgled ili ličnost? Evo šta najviše privlači svaki horoskopski znak

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd